Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Bedrijfsadviseur Agro

Afdeling: Bedrijfsadvies
Plaats: Doetinchem

Omschrijving

Bij Flynth draag jij direct bij aan het verbeteren van de resultaten van onze agro-klanten in de Achterhoek. Je standplaats is Doetinchem, Lochem of Groenlo.


Wat ga je doen?

Als Bedrijfsadviseur zit jij aan tafel bij de Agro-klant en duik jij moeiteloos complexe materie in. Je hebt een zesde zintuig voor de vraagstukken van je klant. Je gaat op niveau van de ondernemer het juiste gesprek op de juiste toon aan. Kortom, als bedrijfsadviseur ga je:

 • financiële en bedrijfskundige kansen in kaart brengen en ondernemers wijzen op de risico's;
 • ondernemers adviseren in werkbare oplossingen, te stellen prioriteiten en te ondernemen acties;
 • een eigen klantenportefeuille beheren.


Hoe ziet je werkplek eruit?

Bij Flynth adviseurs en accountants werken we deels vanuit huis en deels op kantoor. Je hebt een vaste standplaats, maar het kan voorkomen dat je locatie overstijgend werkt. Onze locaties in de Achterhoek zijn. Doetinchem, Lochem en Groenlo. Onze klanten bedien je natuurlijk niet alleen. Met zo’n 1.600 collega’s staan wij altijd klaar voor onze klant. Om kennis te delen, van elkaar te leren en samen te groeien, zijn we veel in contact met verschillende collega’s. Omdat we geen partnerstructuur hebben, kunnen we mede hierdoor investeren in de kwaliteit van onze dienstverlening en in de opleiding van onze medewerkers. Zo kunnen we samen altijd het beste advies aan onze klanten geven.


Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Verder kun je onder meer rekenen op:

 • een marktconform salaris;
 • een contract voor bepaalde tijd voor 32 – 40 uur per week voor één jaar, bij wederzijds enthousiasme wordt dit na één jaar omgezet in een contract voor onbepaalde tijd;
 • 32 vakantiedagen per jaar op basis van 40 uur;
 • een premievrij pensioen, reiskostenregeling en een thuiswerkregeling;
 • Start@Flynth, ons welkomstprogramma tijdens je eerste jaar bij Flynth met trainingen en bijeenkomsten;
 • studie- en opleidingsmogelijkheden zowel intern als extern;
 • een persoonlijk ontwikkelingsprogramme met mooie perspectieven;
 • je eigen performance coach;
 • een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.

Wij gaan veel op pad richting onze klanten, werken deels vanuit huis en deels op kantoor. Onze klanten zijn veelal bedrijven in de agrarische sector, met name de melkveehouderij.
Maar bovenal werk je bij Flynth in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wie zoeken we?

Voor deze functie ben je niet alleen analytisch sterk maar heb je ook commercieel gevoel en ziet kansen. Je werkt immers met klanten. Verder heb je voor deze baan:

 • een afgeronde hbo-opleiding in de agrarische sector of bedrijfskunde (bijvoorbeeld HAS Hogeschool);
 • minimaal 4 jaar relevante werkervaring.

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl of neem contact op met recruiter Irene Keur. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 82 41 26 39 of mail naar i.keur@flynth.nl. Neemt Irene niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 76 43 en stel daar je vragen. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatieknop.


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

#LI-IK1


Sollicitatie proces Flynth

Vacatures

Vacatures

Is dit geen passende vacature voor jou? Bekijk alle andere vacatures en vind de vacature die bij jou past.
Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.