Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Junior Belastingadviseur Internationaal

Afdeling: Fiscaal Advies
Plaats: Utrecht

Omschrijving

Ben jij een fiscalist met hart voor het midden- en kleinbedrijf? Dan is Nederlands grootste adviseur voor het mkb op zoek naar jou.


Wat ga je doen?

Als junior belastingadviseur maak je deel uit van het team gericht op de nationale en internationale vpb adviespraktijk. Je werkt direct samen met een ervaren belastingadviseur. Samen met je collega’s vorm je een hecht team dat toegevoegde waarde levert aan onze cliënten. Jij houdt je daarbij bezig met de ondersteuning bij uitdagende vpb vraagstukken, bezwaarschriften en beroepsprocedures. Samen bedienen jullie klanten en je draagt zo je steentje bij aan het uitbreiden van de klantenportefeuille voor onze sterk groeiende internationale adviespraktijk. De klanten zijn verspreid over het hele land (en daarbuiten). Flexibiliteit wat betreft woon- en standplaats in de regio is mogelijk. Tegenwoordig werken we voor een belangrijk deel digitaal, maar gezien het werkgebied behorend bij de functie, is reisbereidheid voor deze functie wel een absolute must.


Hoe ziet je werkplek eruit?
Bij Flynth adviseurs en accountants werken we deels vanuit huis en deels op kantoor. Je hebt een vaste standplaats, maar het kan voorkomen dat je locatie overstijgend werkt. Flynth heeft locaties door het hele land en daarmee zijn er altijd collega’s bij jou in de buurt die voor je klaar staan. Onze klanten bedien je natuurlijk niet alleen. Met zo’n 1.600 collega’s staan wij altijd klaar voor onze klant. Om kennis te delen, van elkaar te leren en samen te groeien, zijn we veel in contact met verschillende collega’s. Omdat we geen partnerstructuur hebben, kunnen we mede hierdoor investeren in de kwaliteit van onze dienstverlening en in de opleiding van onze medewerkers. Zo kunnen we samen altijd het beste advies aan onze klanten geven.


Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Verder kun je onder meer rekenen op:

 • een marktconform salaris;
 • een contract voor bepaalde tijd voor 32 – 40 uur per week voor één jaar, bij wederzijds enthousiasme wordt dit na één jaar omgezet in een contract voor onbepaalde tijd;
 • een premievrij pensioen, reiskostenregeling en een thuiswerkregeling;
 • 32 vakantiedagen op basis van 40 uur;
 • Start@Flynth, ons welkomstprogramma tijdens je eerste jaar bij Flynth met trainingen en bijeenkomsten;
 • studie- en opleidingsmogelijkheden, zowel intern als extern;
 • een persoonlijk ontwikkelingsprogramma met mooie perspectieven;
 • je eigen performance coach;
 • een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.

Maar bovenal werk je bij Flynth in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wat vragen wij van je?

Wij zoeken een junior belastingadviseur die het beste uit zichzelf én uit ons wilt halen. Verder heb jij voor deze baan:

 • een universitaire opleiding afgerond, of heb je een hbo diploma Fiscaal Recht of Fiscale Economie;
 • minimaal 1 jaar werkervaring als medewerker belastingadvies of junior belastingadviseur

Wij zoeken een collega die graag bij ons het fiscale vak in de praktijk verder wil leren, zich verder wil ontwikkelen of die al enkele jaren ervaring heeft op dit gebied. Een collega die mee kan bewegen met de dynamische markt waarin wij werken.


Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem contact op met corporate recruiter Sam Hoogland. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 500 56 533. Neemt Sam niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 7643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Vacatures

Vacatures

Is dit geen passende vacature voor jou? Bekijk alle andere vacatures en vind de vacature die bij jou past.
Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.