Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Campus Recruiter

Afdeling: Staf afdelingen
Plaats: Arnhem

Omschrijving

Sta jij te popelen om je carrière in recruitment te starten, maar wil je het studentenleven nog niet helemaal loslaten? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat ga jij doen?

Als campus recruiter ga je aan de slag met het werven en selecteren van toekomstige collega’s die op zoek zijn naar een stage, afstudeerplek of eerste baan. Je vertegenwoordigt Flynth op events van hogescholen, universiteiten en studieverenigingen, zoals stage- en banenmarkten. Daarnaast bedenk en organiseer je samen met collega’s gave events om zo potentiële medewerkers met Flynth te laten kennismaken. Je deelt informatie, geeft workshops en trainingen over het werken bij Flynth en staat open voor allerlei vragen vanuit studenten. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het totale recruitmentproces – van werving tot aanname tot de eerste onboarding - van alle campus kandidaten. Ook draag je zorg voor het uitbreiden van onze samenwerking met scholen, universiteiten en verenigingen. Voor deze functie ben je veel op pad om studenten te ontmoeten. Dit doe je alleen of samen met jouw collega campus recruiter en collega’s uit de business.


Hoe ziet je werkplek eruit?

Bij Flynth adviseurs en accountants werken we deels vanuit huis en deels op kantoor. Je hebt een vaste standplaats, maar het kan voorkomen dat je locatie overstijgend werkt. Flynth heeft locaties door het hele land en daarmee zijn er altijd collega’s bij jou in de buurt die voor je klaar staan.

Onze klanten bedien je natuurlijk niet alleen. Met zo’n 1.600 collega’s staan wij altijd klaar voor onze klant. Om kennis te delen, van elkaar te leren en samen te groeien, zijn we veel in contact met verschillende collega’s. Omdat we geen partnerstructuur hebben, kunnen we mede hierdoor investeren in de kwaliteit van onze dienstverlening en in de opleiding van onze medewerkers. Zo kunnen we samen altijd het beste advies aan onze klanten geven.


Als campus recruiter maak je onderdeel uit van de HR afdeling van Flynth (34 HR collega’s, onder leiding van de HR directeur). Ons team is volop in ontwikkeling. Onderdeel daarvan is de uitbreiding van het team met meer capaciteit op onder andere campus recruitment. Je komt te werken in een super leuk recruitmentteam dat (nu nog) bestaat uit zes andere recruiters, een teamleider en een assistent die helpt bij het inplannen van sollicitatiegesprekken en administratieve handelingen. Het recruitmentteam is divers qua leeftijd en achtergrond, dus jij vindt vast snel je plek in ons team! Voor deze functie is de inwerkperiode in Arnhem. Daarnaast komen wij op één vaste dag in de week met de team samen in Arnhem.  Uiteraard is het mogelijk om locatieonafhankelijk te werken en om thuis te werken. 


Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo kan je bij Flynth zelf invulling geven aan de werktijden, mede door deels thuis te werken. Verder kun je rekenen op:

 • een marktconform salaris;
 • een contract voor bepaalde tijd voor 32 – 40 uur per week voor één jaar, bij wederzijds enthousiasme wordt dit na één jaar omgezet in een contract voor onbepaalde tijd;
 • een premievrij pensioen, leaseauto (Flynth MINI) en een thuiswerkregeling;
 • 30 vakantiedagen op basis van 40 uur;
 • Start@Flynth, ons welkomstprogramma tijdens je eerste jaar bij Flynth met trainingen en bijeenkomsten;
 • studie- en opleidingsmogelijkheden, zowel intern als extern;
 • een persoonlijk ontwikkelingsprogramma met mooie perspectieven;
 • een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.

Maar bovenal werk je bij Flynth in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een campus recruiter die het beste uit zichzelf én uit ons wil halen. Verder heb je voor deze baan:

 • een afgeronde hbo- of wo-opleiding heeft in de richting communicatie, bedrijfskunde, hrm of commerciële economie;
 • enthousiasme om te starten op de arbeidsmarkt of juist al werkervaring opgedaan; 
 • een rijbewijs B.
Jij voelt je thuis onder de studentendoelgroep en je kent het reilen en zeilen bij studieverenigingen. Je beschikt over uitstekende communicatieve, ondernemende en organisatorische vaardigheden en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift. Jij weet de weg op de verschillende social media kanalen, je bent creatief en daadkrachtig is en die snel kan schakelen tussen verschillende projecten en werkzaamheden. 


In verband met events in de avond of in het weekend, ben je flexibel ingesteld voor wat betreft werktijden en werkplek. Daarnaast werk je graag samen in een hardwerkend team dat zeker ook van gezelligheid houdt!


Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met onze campus Recruiter Mimi Louissaint. Dit kan door te bellen of Whatsappen naar 06 20 03 10 77. Neemt Mimi niet op? Bel dan naar 088 236 7643. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton.


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Vacatures

Vacatures

Is dit geen passende vacature voor jou? Bekijk alle andere vacatures en vind de vacature die bij jou past.
Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.