Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Externe Accountant

Afdeling: Audit
Plaats: Amstelveen

Omschrijving

Bij Flynth groeien we stevig in audit en zijn we continu op zoek naar nieuw talent. Voor onze locatie in Amstelveen zoeken wij een externe accountant.


Wat ga jij doen?

Je bent als tekeningsbevoegd accountant eindverantwoordelijk voor de planning en uitvoering van wettelijke controles van middelgrote en grote ondernemingen, waarbij je jouw team aanstuurt en begeleidt bij hun persoonlijke ontwikkeling. Voor je klanten ben je een benaderbaar en betrouwbaar aanspreekpunt. Jouw inbreng is van grote waarde is voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Ook lever je een belangrijke bijdrage aan de groei van onze controlepraktijk. Je mobiliseert je netwerk en wordt in de regio Amsterdam één van de gezichten van Flynth. Zo werk je aan kwaliteit, tevreden klanten en een leerzame werkomgeving.


Hoe ziet je werkplek eruit?

Flynth Audit biedt jou een ambitieuze organisatie met een informele cultuur die hard aan de weg timmert. De professionals met wie je samenwerkt zijn ondernemend, gericht op samenwerking, resultaatgericht en professioneel-kritisch. Onze lerende organisatie heeft continu aandacht voor de kwaliteit van ons werk en dat blijft onze belangrijkste prioriteit en de basis voor onze professionele reputatie. We investeren daarom continu in onze mensen en in innovatie en kwaliteitsverbetering. Onze controleaanpak is data-gedreven en integreert technologische innovaties zoals data-analyse en audit automation.


Wat bieden wij jou?
Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij kijken naar jouw talenten en mogelijkheden en bieden je een goede werk-privébalans. Verder kun je rekenen op:

 • een marktconform salaris;
 • een contract voor onbepaalde tijd voor 32 – 40 uur per week;
 • een premievrij pensioen, mobiliteitsregeling en een thuiswerkregeling;
 • 32 vakantiedagen per jaar op basis van 40 uur;
 • Start@Flynth, ons welkomstprogramma tijdens je eerste jaar bij Flynth met trainingen en bijeenkomsten;
 • studie- en opleidingsmogelijkheden, zowel intern als extern;
 • een persoonlijk ontwikkelingsprogramma met mooie perspectieven;
 • een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.

Maar bovenal werk je bij Flynth in een dynamische, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten


Wie zoeken wij?


Wij zoeken een registeraccountant (RA) die het beste uit zichzelf én uit ons wil halen. Verder heb je voor deze baan:

 • minimaal 10 jaar werkervaring bij voorkeur in de (inter)nationale controlepraktijk bij een top-10 accountantsorganisatie;
 • uitstekende communicatieve en aantoonbare leidinggevende vaardigheden;
 • enthousiasme om collega's te motiveren.

Jij bent deskundig, klantgericht en ondernemend. Je gaat de audit-praktijk verder uitbouwen, zowel in klanten als in de ontwikkeling van medewerkers. Je bent positief kritisch is en staat met beide benen op de grond en houdt je rug recht in alle situaties. Je beschikt over een professioneel netwerk in de omgeving van Amsterdam, dat je goed onderhoudt.


Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met corporate recruiter Wendy Wilbers. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 133 84 542 . Neemt Wendy niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 7643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!

Flynth en haar klanten stellen hoge eisen aan de betrouwbaarheid en integriteit van onze medewerkers. Daarom is een pre employment screening onderdeel van onze procedure.

Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

#LI-WW1

Sollicitatie proces Flynth

Vacatures

Vacatures

Is dit geen passende vacature voor jou? Bekijk alle andere vacatures en vind de vacature die bij jou past.
Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.