Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Juridisch Adviseur Bestuursrecht

Afdeling: Juridisch Advies
Dit is een vacature die op meerdere locaties ingevuld kan worden. Geef op het sollicitatieformulier de locatie of standplaats van jouw voorkeur aan.

Omschrijving

Vind je het leuk om als jurist onderdeel te zijn van de dynamiek van onze landelijke eenheid Juridisch Advies en wil je ondernemers bij juridische vraagstukken ondersteunen en verder op weg helpen? Gaat je kennis en ervaring dan met name uit naar bestuurs- en omgevingsrecht en heb je daarbij nog affiniteit met de agrarische sector?


Wat ga je doen?

Als juridisch adviseur ben jij voor onze klanten én voor onze collega’s die hen bijstaan, een belangrijke sparringpartner. Je pakt zelfstandig adviestrajecten op die voor een belangrijk deel hun oorsprong vinden in het bestuurs- en omgevingsrecht. Denk daarbij aan het uitvoeren van Aerius berekeningen, het begeleiden van vergunningaanvragen, het voeren van bestuursrechtelijke procedures, advisering over het nieuwe GLB en advisering op het gebied van veranderende wetgeving in het omgevingsrecht. Mocht je ook kennis hebben van het grondbeleidinstrumentarium dan is dat een pré.
Allemaal zaken waarmee onze klanten te maken hebben of waar zij in de toekomst mee geconfronteerd zullen worden.
Je hebt daarbij direct contact met deze klanten en bent voor hen dan ook vaak een vraagbaak op juridisch gebied. Je krijgt alle ruimte en verantwoordelijkheid om deze discipline binnen onze juridische dienstverlening verder vorm te geven en uit te breiden. Kortom als juridisch adviseur ga je:

 • ondernemers begeleiden bij uiteenlopende juridische vraagstukken;
 • binnen ons multidisciplinaire juridische team hét aanspreekpunt zijn op het gebied van bestuurs- en omgevingsrecht;
 • deze discipline binnen onze juridische dienstverlening verder vormgeven en uitbreiden;
 • nauw samen werken met collega’s van diverse disciplines.

Hoe ziet je werkplek eruit?
Bij Flynth adviseurs en accountants werken we deels vanuit huis en deels op kantoor. Je hebt een vaste standplaats, maar het kan voorkomen dat je locatie overstijgend werkt. Flynth heeft locaties door het hele land en daarmee zijn er altijd collega’s bij jou in de buurt die voor je klaar staan. Onze klanten bedien je natuurlijk niet alleen. Met zo’n 2400 collega’s staan wij altijd klaar voor onze klant. Om kennis te delen, van elkaar te leren en samen te groeien, zijn we veel in contact met verschillende collega’s. Omdat we geen partnerstructuur hebben, kunnen we mede hierdoor investeren in de kwaliteit van onze dienstverlening en in de opleiding van onze medewerkers. Zo kunnen we samen altijd het beste advies aan onze klanten geven.


Bij Flynth kom je als juridisch adviseur in een dynamisch team en maak je gebruik van elkaars kennis en ervaring om ondernemers te ondersteunen en te wijzen op kansen en uitdagingen om hun bedrijf beter en toekomstbestendig te maken. Je werkt daarnaast ook samen met onze accountants, fiscalisten en bedrijfsadviseurs.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Verder kun je rekenen op:

 • een marktconform salaris;
 • flexibele standplaats mogelijkheden door heel Nederland;
 • een contract voor bepaalde tijd voor 32 – 40 uur per week voor één jaar, bij wederzijds enthousiasme wordt dit na één jaar omgezet in een contract voor onbepaalde tijd;
 • een premievrij pensioen, mobiliteitsregeling en een thuiswerkregeling;
 • 32 vakantiedagen op basis van 40 uur;
 • Start@Flynth, ons welkomstprogramma tijdens je eerste jaar bij Flynth met trainingen en bijeenkomsten;
 • studie- en opleidingsmogelijkheden, zowel intern als extern;
 • een persoonlijk ontwikkelingsprogramma met mooie perspectieven;
 • een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.

Maar bovenal werk je bij Flynth in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wat zoeken we?

Wij zoeken een juridisch adviseur agro bestuursrecht die het beste uit zichzelf én uit ons wil halen. Verder heb je voor deze baan: 

 • een afgeronde WO opleiding Nederlands recht, specialisatie bestuursrecht;
 • minimaal 7 jaar relevante werkervaring;
 • affiniteit met de agro sector.

Voor deze functie vind je het leuk om je in te leven in de praktijk en de uitdagingen van de agrarische ondernemer en heb je daarnaast een sterk empathisch vermogen en goede communicatieve vaardigheden. Je hebt de ambitie om de discipline bestuurs- en omgevingsrecht binnen ons dynamische juridische team verder vorm te geven en verder uit te breiden. Daarbij hoort tevens het begeleiden van andere collega’s om je kennis en ervaring met hen te delen. Je hebt een duidelijk beeld van welke taken er bij jou moeten liggen en welke je kunt doorschuiven naar andere collega’s en handelt daar ook naar.


Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem contact op met corporate recruiter Sam Hoogland. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 500 56 533. Neemt Sam niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 7643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!

Flynth en haar klanten stellen hoge eisen aan de betrouwbaarheid en integriteit van onze medewerkers. Daarom is een pre employment screening onderdeel van onze procedure.


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

#LI-SH1

Sollicitatie proces Flynth

Vacatures

Vacatures

Is dit geen passende vacature voor jou? Bekijk alle andere vacatures en vind de vacature die bij jou past.
Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.