Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Aankomend Juridisch Adviseur Agro Bestuursrecht

Afdeling: Juridisch Advies
Dit is een vacature die op meerdere locaties ingevuld kan worden. Geef op het sollicitatieformulier de locatie/standplaats van jouw voorkeur aan.

Omschrijving

Vind je het leuk om als jurist onderdeel te zijn van de dynamiek van onze landelijke eenheid Juridisch Advies en wil je ondernemers bij juridische vraagstukken ondersteunen en verder op weg helpen? Gaat je kennis en ervaring dan met name uit naar bestuurs- en omgevingsrecht en heb je daarbij nog affiniteit met de agrarische sector? 


Wat ga je doen?

Als juridisch adviseur ben jij voor onze klanten én voor onze collega’s die hen bijstaan, een belangrijke sparringpartner. Samen met een ervaren collega pak je zelfstandig adviestrajecten op welke met name hun oorsprong vinden in het bestuurs- en omgevingsrecht. Denk daarbij aan het begeleiden van vergunningstrajecten, bijbehorende bezwaren, pachtkwesties en advisering op het gebied van veranderende wetgeving. Vooral agrobedrijven hebben zeer regelmatig met dergelijke zaken te maken. Je hebt daarbij direct contact met deze klanten en bent voor hen dan ook vaak een aanspreekpunt op juridisch gebied. Je krijgt alle ruimte om je verder in deze discipline binnen onze juridische dienstverlening te ontwikkelen. Hierin gaan we je gedegen begeleiden zodat je kunt uitgroeien tot een senior adviseur met ruime ervaring. Kortom als juridisch adviseur ga je:

 • ondernemers begeleiden bij allerhande juridische vraagstukken;
 • jezelf optimaal ontwikkelen op het gebied van bestuurs- en omgevingsrecht;
 • meewerken aan de (uit)bouw van deze discipline binnen onze juridische dienstverlening;
 • nauw samen werken met collega’s van diverse disciplines.


Hoe ziet je werkplek eruit?
Bij Flynth adviseurs en accountants werken we deels vanuit huis en deels op kantoor. Je hebt een vaste standplaats, maar het kan voorkomen dat je locatie overstijgend werkt. Flynth heeft locaties door het hele land en daarmee zijn er altijd collega’s bij jou in de buurt die voor je klaar staan. Onze klanten bedien je natuurlijk niet alleen. Met zo’n 1.600 collega’s staan wij altijd klaar voor onze klant. Om kennis te delen, van elkaar te leren en samen te groeien, zijn we veel in contact met verschillende collega’s. Omdat we geen partnerstructuur hebben, kunnen we mede hierdoor investeren in de kwaliteit van onze dienstverlening en in de opleiding van onze medewerkers. Zo kunnen we samen altijd het beste advies aan onze klanten geven.


Bij Flynth kom je als juridisch adviseur in een dynamisch team en maak je gebruik van elkaars kennis en ervaring om ondernemers te ondersteunen en te wijzen op kansen en uitdagingen om hun bedrijf beter en toekomstbestendig te maken. Je werkt daarnaast ook samen met onze accountants, fiscalisten en bedrijfsadviseurs.Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Verder kun je rekenen op:

 • een marktconform salaris;
 • flexibele standplaats mogelijkheden door heel Nederland;
 • een contract voor bepaalde tijd voor 32 – 40 uur per week voor één jaar, bij wederzijds enthousiasme wordt dit na één jaar omgezet in een contract voor onbepaalde tijd;
 • een premievrij pensioen, reiskostenregeling en een thuiswerkregeling;
 • 30 vakantiedagen op basis van 40 uur;
 • Start@Flynth, ons onboardingprogramma tijdens je eerste jaar bij Flynth met trainingen en bijeenkomsten;
 • studie- en opleidingsmogelijkheden, zowel intern als extern;
 • een persoonlijk ontwikkelingsprogramma met mooie perspectieven;
 • een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.

Maar bovenal werk je bij Flynth in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wat zoeken we?

Wij zoeken een aankomend juridisch adviseur agro bestuursrecht die het beste uit zichzelf én uit ons wil halen. Verder heb je voor deze baan: 

 • een afgeronde WO opleiding Nederlands recht, specialisatie bestuursrecht;
 • minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
 • affiniteit met de agro sector.

Voor deze functie vind je het leuk om je in te leven in de praktijk en de uitdagingen van de agrarische ondernemer en heb je daarnaast een sterk empathisch vermogen en goede communicatieve vaardigheden. Je hebt de ambitie om je kennis en ervaring op het gebied van bestuurs- en omgevingsrecht verder uit te bouwen en veel te leren. 


Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem contact op met corporate recruiter Sam Hoogland. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 500 56 533. Neemt Sam niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 7643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Vacatures

Vacatures

Is dit geen passende vacature voor jou? Bekijk alle andere vacatures en vind de vacature die bij jou past.
Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.