Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Senior Beleidsadviseur Audit

Afdeling: Staf afdelingen
Dit is een vacature die op meerdere locaties ingevuld kan worden. Geef op het sollicitatieformulier de locatie of standplaats van jouw voorkeur aan.

Omschrijving

Heb jij passie voor vaktechniek en audit? Dan is Nederlands grootste adviseur voor het mkb op zoek naar jou.


Wat ga je doen?

Wij zoeken een ervaren beleidsadviseur die het leuk vindt om zijn/haar kennis in te zetten voor de vakdiscipline accountancy en een bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling en het onderhoud van het kwaliteitsstelsel voor de andere dienstverlening binnen Flynth. De vakgebieden BIV en auditing zijn jou volstrekt niet vreemd! Kortom, als senior beleidsadviseur audit ga je:

 • je bezig houden met de vaktechnische vraagstukken in de audit praktijk, o.a. ontwikkeling van de Flynth controle-aanpak en het kwaliteitsstelsel audit en het behandelen van consultaties;
 • je kennis inzetten van processen en beheersingsmaatregelen in voor het ontwikkelen en onderhouden van het kwaliteitsstelsel voor de gehele Flynth organisatie, waarbij de vereisten vanuit de audit en accountancy regelgeving in het kwaliteitsstelsel worden verankerd;
 • bezig met de uitvoering van strategische projecten binnen Flynth en werk je samen met andere stafafdelingen en de professionals in het veld.

Kortom een veelzijdige en dynamische rol waarbij wij de omgeving bieden om je op dit gebied verder te ontwikkelen.


Hoe ziet je werkplek eruit?

Op het servicekantoor van Flynth adviseurs en accountants, gevestigd in Arnhem is het Bureau Vaktechniek gehuisvest. Zij adviseert en ondersteunt de organisatie bij het borgen van de (vaktechnische) kwaliteit van de dienstverlening. Wij doen dit met een team van 10 collega’s vanuit verschillende vakdisciplines die in 2019 vanuit de verschillende vakdisciplines zijn samengekomen in dit team. We zijn volop in ontwikkeling en hebben plaats voor een nieuwe collega.


Overigens maakt het ons niet zoveel uit waar jij woont want we zijn volledig ingericht op thuiswerken. Je wordt wel op onze locatie in Arnhem verwacht maar zeker niet elke dag.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Verder kun je rekenen op:

 • een marktconform salaris;
 • flexibele standplaats mogelijkheden door heel Nederland;
 • een contract voor bepaalde tijd voor 32 – 40 uur per week voor één jaar, bij wederzijds enthousiasme wordt dit na één jaar omgezet in een contract voor onbepaalde tijd;
 • een premievrij pensioen, mobiliteitsregeling en een thuiswerkregeling;
 • 32 vakantiedagen op basis van 40 uur;
 • Start@Flynth, ons welkomstprogramma tijdens je eerste jaar bij Flynth met trainingen en bijeenkomsten;
 • studie- en opleidingsmogelijkheden, zowel intern als extern;
 • een persoonlijk ontwikkelingsprogramma met mooie perspectieven;
 • een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.

Maar bovenal werk je bij Flynth in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wie zoeken we?

Wij zoeken een senior beleidsadviseur audit die het beste uit zichzelf én uit ons wil halen. Verder heb je voor deze baan:

 • je RA-titel;
 • minimaal 10 jaar werkervaring. 

Naast vakinhoudelijke kennis heb je ook oog voor de procesmatige aspecten van de controlepraktijk. Jij vindt het leuk om samen te werken binnen een multidisciplinair team met collega’s uit andere vakdisciplines. Jij laat je het beste omschrijven als analytisch, communicatief vaardig, professioneel, teamspeler en resultaatgericht.

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem contact op met corporate recruiter Viola Gerber. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 50 05 64 85. Neemt Viola niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 7643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

#LI-VG1

Sollicitatie proces Flynth

Vacatures

Vacatures

Is dit geen passende vacature voor jou? Bekijk alle andere vacatures en vind de vacature die bij jou past.
Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.