Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

(Startend) Bedrijfsadviseur Agro (Urk, Emmeloord, Dronten)

Afdeling: Bedrijfsadvies
Plaats: Urk

Omschrijving

Gaat jouw hart sneller kloppen als je voor agrarische ondernemers mag werken? En wil jij bij hen aan tafel zitten om een toegevoegde waarde te leveren om de resultaten van hun onderneming te verbeteren? Dan is Flynth op zoek naar jou!


Wij hebben voor onze locaties in Urk, Emmeloord en Dronten diverse mogelijkheden voor startende én ervaren Bedrijfsadviseurs Agro.

Wat ga je doen?

Als beginnend bedrijfsadviseur ondersteun je de ervaren collega's. Je leert contact te onderhouden met klanten en ondersteunt hen op het gebied van de administratie. Na een interne opleiding is het de bedoeling dat jij in de toekomst je eigen klantenportefeuille gaat beheren. 


Heb je al enige ervaring als Bedrijfsadviseur? Dan ga jij vanuit jouw ervaring vakinhoudelijke en onderbouwde adviezen leveren aan agro-klanten. Je bent expert in het opbouwen en uitbouwen van relaties met klanten. Je bent in staat het goede gesprek met ondernemers te voeren en hen vanuit de behoeftes en (toekomstige) ontwikkelingen van het juiste advies te voorzien. Je hebt enerzijds een commerciële rol en anderzijds houd je je bezig met de financiële en bedrijfskundige vraagstukken. 


Kortom, als Bedrijfsadviseur Agro ga je:

 • financiële en bedrijfskundige kansen in kaart brengen en ondernemers wijzen op de risico's;
 • ondernemers adviseren in werkbare oplossingen, te stellen prioriteiten en te ondernemen acties
 • (op den duur) een eigen klantenportefeuille beheren én uitbreiden

Hoe ziet je werkplek eruit?

Je komt te werken binnen ons cluster Zuiderzee, met de locaties Urk, Emmeloord en Dronten. Binnen dit cluster kan je 90 andere collega's tegenkomen.


Bij Flynth adviseurs en accountants werken we deels vanuit huis en deels op kantoor. Je hebt een vaste standplaats, maar het kan voorkomen dat je locatie overstijgend werkt. Flynth heeft locaties door het hele land en daarmee zijn er altijd collega’s bij jou in de buurt die voor je klaar staan. Onze klanten bedien je natuurlijk niet alleen. Met zo’n 1.600 collega’s staan wij altijd klaar voor onze klant. Om kennis te delen, van elkaar te leren en samen te groeien, zijn we veel in contact met verschillende collega’s. Omdat we geen partnerstructuur hebben, kunnen we mede hierdoor investeren in de kwaliteit van onze dienstverlening en in de opleiding van onze medewerkers. Zo kunnen we samen altijd het beste advies aan onze klanten geven.


Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Verder kun je onder meer rekenen op:

 • een marktconform salaris;
 • een contract voor bepaalde tijd voor 32 – 40 uur per week voor één jaar, bij wederzijds enthousiasme wordt dit na één jaar omgezet in een contract voor onbepaalde tijd;
 • een premievrij pensioen, reiskostenregeling en een thuiswerkregeling;
 • 30 of 32 vakantiedagen op basis van 40 uur (afhankelijk van je ervaring);
 • Start@Flynth, ons welkomstprogramma tijdens je eerste jaar bij Flynth met trainingen en bijeenkomsten;
 • studie- en opleidingsmogelijkheden, zowel intern als extern;
 • een persoonlijk ontwikkelingsprogramma met mooie perspectieven;
 • je eigen performance coach;
 • een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.

Maar bovenal werk je bij Flynth in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wie zoeken we?
Wij zoeken collega's die het beste uit zichzelf én uit ons wil halen. Verder heb je voor deze baan:

 • affiniteit met de agrarische sector;
 • een afgeronde opleiding richting Bedrijfskunde, Accountancy of de HAS

Je bent niet alleen analytisch sterk, maar staat ook commercieel stevig in je schoenen. Je ziet kansen en bent klantgericht en bovendien een echte teamspeler die werk en kansen ziet.


Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl of neem contact op met corporate recruiter Marjolein van der Weide-Ouwens. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 25 65 74 48 of mail naar marjolein.vanderweide@flynth.nl. Neemt Marjolein niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 76 43 en stel daar je vragen. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatieknop.

Flynth en haar klanten stellen hoge eisen aan de betrouwbaarheid en integriteit van onze medewerkers. Daarom is een pre employment screening onderdeel van onze procedure.

Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

#LI-MV1

Sollicitatie proces Flynth

Vacatures

Vacatures

Is dit geen passende vacature voor jou? Bekijk alle andere vacatures en vind de vacature die bij jou past.
Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.