Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Online Marketeer

Afdeling: Staf afdelingen
Plaats: Arnhem

Omschrijving

Als Online Marketeer bij Flynth werk je met ambitieuze communicatie- en marketingprofessionals die online actief zijn, maar zich realiseren dat het nog meer én beter kan. Bij Flynth adviseurs en accountants krijg je de kans om onze online kanalen verder uit te bouwen, ga jij de uitdaging aan?


Wat ga je doen?

Jouw rol als Online Marketeer ligt op het snijvlak van online marketing en digital marketing. Samen met je collega’s ontwikkel je marketingcampagnes. De kanalen die daarbij horen ken je als geen ander, dus jij hebt altijd het overzicht van de campagneresultaten. Ook content en leadgeneratie hebben geen geheimen voor je. Je bent eindverantwoordelijke voor de website en alle online marketingactiviteiten. Je houdt er ook van om zelf aan de knoppen te zitten. Je maakt constant nieuwe plannen om de online marketing van Flynth naar een nóg hoger niveau te tillen. Kortom bij Flynth ga je:

 • Collega’s adviseren vanuit jouw kennis en ervaring en werk je nauw samen met diverse stakeholders.
 • Plannen opzetten én uitvoeren voor de diverse online kanalen van Flynth.
 • Online marketingcampagnes ontwikkelen, uitwerken en analyseren.
 • De website en social media kanalen beheren en uitbouwen door de inzet van social mediamarketing.

Bij Flynth werken we in het team Marketing Communicatie en Business Development vanuit Arnhem. Vanwege corona werken we nu nog voornamelijk thuis. Je komt te werken in een gedreven marketingteam, bestaande uit circa 12 professionals die in de volle breedte opereren. Iedereen heeft zijn eigen expertise, waardoor wij elkaar versterken. Wij werken nauw samen met de business om onze marketingactiviteiten naadloos aan te laten sluiten op ervaringen uit het veld. 

Het team heeft als standplaats Arnhem maar we werken tijd en plaats-ongebonden. Elke dag begint met een digitale dagstart, waardoor iedereen van elkaars werkzaamheden op de hoogte is. Dit versterkt de samenwerking én elkaar. Handig, want er zijn verschillende expertises binnen dit team.


Wat bieden wij jou?

Flynth adviseurs en accountants is met ruim 1.600 medewerkers en zo’n vijftig locaties het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo kan je bij Flynth zelf invulling geven aan de werktijden. Verder kun je onder meer rekenen op:

 • Een marktconform salaris.
 • Een contract voor bepaalde tijd voor 32 – 40 uur per week voor één jaar, bij wederzijds enthousiasme wordt dit na één jaar omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.
 • 32 vakantiedagen per jaar op basis van 40 uur.
 • Een premievrij pensioen, mobiliteitsbudget en een thuiswerkregeling.
 • Start@Flynth, ons onboardings programma tijdens je eerste jaar bij Flynth met trainingen en bijeenkomsten.
 • Een moderne laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.

Vereisten

Wie zoeken we?

Een professional die als geen ander weet hoe je online integreert in de moderne dienstverlening en weet hoe je moet denken op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Daarnaast weet jij je als geen ander te bewegen binnen een grotere organisatie en denk je vanuit de helicopterview. Jij krijgt er energie van om zelf de handen uit de mouwen te steken bij het lanceren van online campagnes. Daarnaast heb je voor deze baan:

 • Een afgeronde hbo- of wo opleiding op het gebied van marketing.
 • Minimaal 5 jaar ervaring binnen online marketing.
 • Bij voorkeur ervaring binnen een groter marketingteam. 
 • Ervaring in een landelijk opererende organisatie met veel verschillende klanten en belangen.

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl of neem contact op met Corporate Recruiter Sam Hoogland Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 500 56 533 of mail naar sam.hoogland@flynth.nl. Neemt Sam niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 76 43 en stel daar je vragen. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatieknop.

Vacatures

Vacatures

Is dit geen passende vacature voor jou? Bekijk alle andere vacatures en vind de vacature die bij jou past.
Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.