Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Recruitment Manager

Afdeling: Staf afdelingen
Provincie: Gelderland
Plaats: Arnhem

Omschrijving

Als Recruitment Manager bij Flynth zet je jouw enthousiasme en overtuigingskracht in om het team verder te professionaliseren om zo mee te gaan in de groei van onze organisatie.


Wat ga je doen?

Als Recruitment Manager geef je richting aan de opbouw van het recruitment team, maak je recruitmentplannen en ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de (team)doelstellingen. Je stuurt het team aan en bent zelf ook inhoudelijk actief. Dat betekent concreet, dat je zorg draagt voor:

 • het opstellen van een jaarlijks afdeling-/recruitmentplan, inclusief begroting
 • het opstellen van recruitmentplannen door het team voor de verschillende business onderdelen
 • het professionaliseren van de recruitmentprocessen
 • sturing geeft en overzicht houdt op alle lopende recruitmentprojecten, zoals arbeidsmarktcommunicatie en recruitment marketing
 • de dagelijkse begeleiding en coaching van het recruitment-team
 • werving en selectie van senior management posities
Daarnaast ben je sparringpartner voor de HR directeur, interne directie en directie uit de business. Je schakelt regelmatig met hen over diverse recruitment-vraagstukken. 


Het team bestaat uit 6 recruiters, een campus recruiter, een assistent recruiter en een stagiair. Wij dragen bij aan de ambities van Flynth en stimuleren en motiveren elkaar om het beste uit onszelf te halen. 


Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Verder kun je onder meer rekenen op:

 • een marktconform salaris
 • een contract voor bepaalde tijd voor 32 – 40 uur per week voor één jaar, bij wederzijds enthousiasme wordt dit na één jaar omgezet in een contract voor onbepaalde tijd
 • 32 vakantiedagen per jaar (op fulltime basis)
 • een premievrij pensioen
 • reiskostenregeling
 • een onboardings programma tijdens je eerste jaar bij Flynth met trainingen en bijeenkomsten
 • een laptop en telefoon naar keuze die je ook privé mag gebruiken

Flynth bied je de mogelijkheid om deels vanuit huis en deels vanuit onze Flynth-locaties te werken. Hierin maak je zelf een keuze. Uiteraard in overleg met je collega’s. Ons stafkantoor zit in Arnhem waar regelmatig overleg plaatsvindt. Al met al zijn er veel mogelijkheden, maar bovenal werk je bij Flynth in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten.

Vereisten

Wie zoeken we?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die veranderingsgericht is. Iemand die communicatief sterk is en zichzelf hard maakt voor de doelen recruitment en Flynth. Je hebt coachende skills en stimuleert collega’s. Wat breng je verder mee?

 • Je bent in het bezit van een hbo of wo diploma, bij voorkeur richting HRM.
 • Je hebt minimaal 5-7 jaar werkervaring als recruiter, het liefst in een corporate omgeving.
 • Je hebt aantoonbare leidinggevende ervaring.

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl of neem contact op met Willeke Westra. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 53 19 38 01. Neemt Willeke niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 76 43 en stel daar je vragen. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatieknop.

Vacatures

Vacatures

Is dit geen passende vacature voor jou? Bekijk alle andere vacatures en vind de vacature die bij jou past.
Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.