Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Secretaresse Bureau Vaktechniek

Afdeling: Staf afdelingen
Provincie: Gelderland
Plaats: Arnhem

Omschrijving

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor her Service Kantoor in Arnhem een Secretaresse Bureau Vaktechniek voor 32-40 uur per week. Ben jij een secretaresse met minimaal twee jaar werkervaring en heb jij affiniteit met automatisering? Dan is Nederlands grootste in mkb accountancy en advies op zoek naar jou.


Wat ga je doen als secretarieel medewerker?

De secretaresse waar wij naar op zoek zijn is professioneel, werkt accuraat en vindt het leuk om een bijdrage te leveren aan het ondersteunen en optimaliseren van processen binnen en buiten de afdeling. Om je een goed idee te geven over de werkzaamheden die voorkomen in deze functie:

  • beheren van het e-herkenning portaal en alle processen rondom e-herkenning in de organisatie afstemmen. Bij aanvang moeten deze processen nog opgezet worden, dat gebeurd in samenwerking met de projectmanager Bureau Vaktechniek;
  • beheren van het vaktechnisch platform op intranet, zoals het ontwikkelen van nieuwe pagina’s, plaatsen van vaktechnische nieuwsberichten en het onderhouden van bestaande pagina’s;
  • het aansturen van de onderhoudskalender van het vaktechnisch platform (notities, modellen etc.) en het ondersteunen van de collega’s bij het uitvoeren van onderhoud;
  • ondersteuning bij het ontwikkelen van notities, modellen en dergelijke. Denk hierbij onder andere aan het gebruik van smartbuilder en huisstijl;
  • andere administratieve taken zoals het notuleren en plannen van afspraken voor grote groepen.

Waarom Flynth?

Flynth is jong, fris, overal dichtbij én Nederlands grootste in mkb accountancy en advies. Wij bieden onze klanten de hoogste kwaliteit, maar vinden onze regionale en lokale aanwezigheid net zo belangrijk. Natuurlijk is je salaris passend, betalen wij je pensioen, kan je 30 dagen op vakantie en is de balans tussen werk en privé uitstekend. Je komt terecht in een ambitieuze organisatie met een laagdrempelige cultuur, waar jouw bijdrage er toe doet, betrokkenheid nooit uit het oog verloren wordt en je zelfstandig kunt werken.

Vereisten

Wie zoeken we?

Wij zoeken een secretarieel medewerker die het beste uit zichzelf én uit ons wil halen. Je hebt een hbo werk- en denkniveau. Je kan goed zelfstandig werken en bent proactief. En natuurlijk ben jij gestructureerd, accuraat, werk je secuur en representatief. Je hebt minimaal twee jaar werkervaring in een secretariële functie in een dynamische omgeving.


Geïnteresseerd?


Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl en neem contact op met Sam Hoogland.

Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 500 56 533. Neemt Sam niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 76 43 of mail naar sam.hoogland@flynth.nl. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!


Vacatures

Vacatures

Is dit geen passende vacature voor jou? Bekijk alle andere vacatures en vind de vacature die bij jou past.
Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.