Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Assistent Accountant - Food & Retail

Afdeling: Accountancy
Provincie: Noord-Brabant
Plaats: Den Bosch

Omschrijving

Bij Flynth adviseurs en accountants doe je in deze functie jouw (eerste) ervaringen op als assistent accountant. Je past direct jouw theoretische kennis die je op school leert als duaal student toe in de praktijk!


Wat ga je doen?

Als assistent accountant binnen het team Food & Retail ben je aanspreekpunt voor de accountants, bedrijfsadviseurs en ondernemers in de Food & Retail. Als starter ga jij de kneepjes van het vak leren en word je begeleidt door ervaren assistenten. Kortom, als assistent accountant ga je:

 • door de klant digitaal ingestuurde facturen, kassa- en bankinformatie verwerken;
 • (zelfstandig) tussentijdse financiële rapportages samenstellen;
 • fiscale btw aangiftes verzorgen;
 • collega’s inschakelen als klanten specialistische kennis nodig hebben.

Hoe ziet je werkplek eruit?

Den Bosch is één van de locaties binnen Flynth die zich richt op een branche-benadering en zich oprecht een specialist mag noemen als het om supermarkten gaat. Onze klanten zijn supermarkt-ondernemers, verspreid over het hele land, van allerlei formules. Wij werken in een team van 25 collega’s, waaronder assistenten, accountants en (belasting)adviseurs. Ga je aan de slag in ons team van assistent accountants dan kom je in een divers team van enthousiaste starters tot ervaren assistent accountants, In dit team gaan wij te werk om vierwekelijks de cijfers aan te leveren aan supermarkt-ondernemers.


Bij Flynth adviseurs en accountants werken we deels vanuit huis en deels op kantoor. Je hebt een vaste standplaats, maar het kan voorkomen dat je locatie overstijgend werkt. Flynth heeft locaties door het hele land en daarmee zijn er altijd collega’s bij jou in de buurt die voor je klaar staan. Onze klanten bedien je natuurlijk niet alleen, dit doe je samen met je collega's. Omdat we geen partnerstructuur hebben, kunnen we mede hierdoor investeren in de kwaliteit van onze dienstverlening en in de opleiding van onze medewerkers. Zo kunnen we samen altijd het beste advies aan onze klanten geven.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Verder kun je onder meer rekenen op:

 • een marktconform salaris;
 • een contract voor bepaalde tijd voor één jaar, bij wederzijds enthousiasme wordt dit na één jaar omgezet in een contract voor onbepaalde tijd;
 • een premievrij pensioen, reiskostenregeling en een thuiswerkregeling;
 • 30 vakantiedagen op basis van 40 uur;
 • Start@Flynth, ons welkomstprogramma tijdens je eerste jaar bij Flynth met trainingen en bijeenkomsten;
 • studie- en opleidingsmogelijkheden, zowel intern als extern;
 • een persoonlijk ontwikkelingsprogramma met mooie perspectieven;
 • je eigen performance coach;
 • een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.

Maar bovenal werk je bij Flynth in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wie zoeken we?

Voor deze functie ben je niet alleen cijfermatig sterk maar ben je ook communicatief. Je werkt immers met cijfers én klanten. Wat breng je mee?

 • je bent bezig met de studie hbo Accountancy, Bedrijfseconomie of Finance & Control.
 • je hebt minimaal 1 jaar werkervaring als Assistent Accountant.

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl of neem contact op met Corporate Recruiter Irene Keur. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 82 41 26 39 of mail naar irene.keur@flynth.nl. Neemt Irene niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 76 43 en stel daar je vragen. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatieknop.


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven. 


#LI-JV1

Text/HTML

Vacatures

Vacatures

Is dit geen passende vacature voor jou? Bekijk alle andere vacatures en vind de vacature die bij jou past.
Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.