Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Adviseur Bedrijfslocatie Glastuinbouw

Afdeling: Rombou
Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Maasdijk

Omschrijving


Bij Rombou ben je hèt aanspreekpunt voor bestaande en potentiële klanten in de glastuinbouwsector ten aanzien van hun onderneming in relatie tot de omgeving.


Wat ga je doen?

Als adviseur bedrijfslocatie ben je het aanspreekpunt voor bestaande en potentiële klanten in de glastuinbouwsector ten aanzien van hun onderneming in relatie tot de omgeving. Je adviseert en begeleidt onze klanten, waarbij je hen bezoekt en strategisch advies geeft op het gebied van locatieontwikkeling, zoals uitbreiding, bestemmingswijzigingen, verduurzaming van gebouw en installaties. Je onderhoudt contacten binnen de sector door te netwerken met relevante stakeholders. Daarnaast heb je overleg met collega tuinbouw-adviseurs van Flynth om kennis te delen en grip te houden op de belangrijkste ontwikkelingen in de sector. Ook werk je veel samen met collega's en specialisten op andere vakgebieden. Kortom, als adviseur bedrijfslocatie glastuinbouw ga je:

 • strategisch advies geven aan glastuinbouwondernemers op het gebied van locatieontwikkeling, ruimtelijke ordening en duurzame technieken;
 • (potentiële) klanten binden en boeien;
 • contact onderhouden met opdrachtgever en bevoegd gezag;
 • sturing geven aan een projectteam met onder andere financieel specialisten, subsidie adviseurs, experts ruimtelijke ordening, experts omgeving en milieu en bouwadviseurs binnen een project van ontwerp tot in gebruik name.


Hoe ziet je werkplek eruit?

Rombou is dé expert op het gebied van locatieontwikkeling van agrarische bedrijven en het midden en klein bedrijf. We bieden een brede dienstverlening aan ondernemers op het gebied van: ruimtelijke ordening, milieu- en juridisch advies, ontwerp, architectuur en bouwbegeleiding. Rombou is sinds 2017 een 100% dochter van Flynth adviseurs en accountants. Flynth is marktleider in de financiële dienstverlening in het mkb en de agrarische sector (met name melkveehouderij en (glas)tuinbouw). Als Rombou hebben wij sterke groei-ambities in de glastuinbouw. Bij Rombou werken 28 enthousiaste en gedreven collega’s. 

Wat bieden wij jou?

Werken bij Rombou betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Verder kun je rekenen op:

 • een marktconform salaris;
 • een contract voor bepaalde tijd voor 32 – 40 uur per week voor één jaar, bij wederzijds enthousiasme wordt dit na één jaar omgezet in een contract voor onbepaalde tijd;
 • een premievrij pensioen, reiskostenregeling en een thuiswerkregeling;
 • 32 vakantiedagen op basis van 40 uur;
 • Start@Flynth, ons welkomstprogramma tijdens je eerste jaar bij Flynth met trainingen en bijeenkomsten;
 • studie- en opleidingsmogelijkheden, zowel intern als extern;
 • een persoonlijk ontwikkelingsprogramma met mooie perspectieven;
 • een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.

Maar bovenal werk je bij Rombou in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wie zoeken we?

Wij zoeken een adviseur bedrijfslocatie glastuinbouw die het beste uit zichzelf én uit ons wil halen. Verder heb je voor deze baan: Wij zijn op zoek naar een strategisch adviseur met de ambitie om ondernemers te begeleiden en adviseren van het idee tot de uiteindelijke realisatie. Verder heb je voor deze baan:

 • een afgeronde hbo-opleiding;
 • veel kennis over glastuinbouw en over een groot netwerk bezit in deze sector;
 • je bent professioneel, klantgericht en commercieel

Je werkt projectmatig waarbij je aan de hand van de behoefte van individuele en/of clusters van glastuinbouwbedrijven strategisch advies geeft. Of het nu gaat om bedrijfsontwikkeling, ruimtelijke ordening of toepassing van duurzame technieken (bijvoorbeeld aardwarmte, zonnepanelen of warmtepompen). Wij zijn op zoek naar een strategisch adviseur met de ambitie om ondernemers te begeleiden en adviseren van het idee tot de uiteindelijke realisatie. Je bent als generalist in staat om kansen en ontwikkelingen in de glastuinbouwsector te vertalen naar concrete toegevoegde waarde bij onze opdrachtgevers. Het is daarom belangrijk dat je veel kennis hebt over glastuinbouw en over een groot netwerk bezit in deze sector. Hierbij ga je professioneel, klantgericht en commercieel te werk.


Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees meer over ons op
www.rombou.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem contact op met corporate recruiter Sam Hoogland. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 500 56 533. Neemt Sam niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 7643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!

Flynth en haar klanten stellen hoge eisen aan de betrouwbaarheid en integriteit van onze medewerkers. Daarom is een pre employment screening onderdeel van onze procedure.

#LI-SH1

Sollicitatie proces Flynth

Vacatures

Vacatures

Is dit geen passende vacature voor jou? Bekijk alle andere vacatures en vind de vacature die bij jou past.
Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.