Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Accountant

Afdeling: Accountancy MKB
Provincie: Noord-Brabant
Plaats: Deurne

Omschrijving

Bij Flynth ben je als Accountant dé adviseur voor jouw klanten en een sparringpartner voor collega’s.


Wat ga je doen?

Als tekenbevoegd accountant ben je dé gesprekspartner en adviseur voor ondernemers in het MKB (en deels ook agro) uit de omgeving. Je schakelt snel en veel met collega’s uit onze adviesdienstverlening om de ondernemer te kunnen voorzien van het beste advies dat wij kunnen geven. Kortom als accountant:

 • Signaleer je kansen om de ondernemer te voorzien in gevraagd en ongevraagd advies.
 • Controleer, evalueer en bespreek je de jaarrekeningen.
 • Begeleid en stimuleer je het team van assistent accountants in de ontwikkeling.
 • Assisteer je klanten bij de geautomatiseerde aspecten van hun financiële administratie.


Bij Flynth adviseurs en accountants, standplaats Deurne, werken we in een team van circa 20 collega’s assistent accountants, accountants en (belasting)adviseurs. Wij werken nauw samen met elkaar om de klant te voorzien van het best mogelijke advies en werken deels vanuit huis en deels op kantoor. Onze klanten zijn veelal ondernemers in het MKB.

Locatie Deurne werkt nauw samen met de locaties in Eindhoven, Den Bosch, Venlo en Roermond waardoor het kan voorkomen dat je ook wel eens locatie overschrijdend werkt.

Ga je aan de slag in ons team als Accountant dan kom je in een divers en enthousiast team terecht, waar collega’s voor elkaar klaar staan en je met open armen wordt ontvangen.


Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo kan je bij Flynth zelf invulling geven aan de werktijden, mede door deels thuis te werken. Verder kun je onder meer rekenen op:

 • Een marktconform salaris.
 • Een contract voor bepaalde tijd voor 32 – 40 uur per week voor één jaar, bij wederzijds enthousiasme wordt dit na één jaar omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.
 • 32 vakantiedagen per jaar op basis van 40 uur.
 • Een premievrij pensioen, mobiliteitsbudget en een thuiswerkregeling.
 • Start@Flynth, ons onboardings programma tijdens je eerste jaar bij Flynth met trainingen en bijeenkomsten.
 • Je eigen performance coach.
 • Een moderne laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.

Maar bovenal werk je bij Flynth in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wie zoeken we?

Voor deze functie ben je niet alleen communicatief sterk, maar ook sociaal en sterk in netwerken. Je werkt immers met collega’s en klanten en helpt hen verder door een sterke relatie op te bouwen. Verder heb je voor deze baan:

 • Een post-hbo AA in bezit en sta je ingeschreven in het register bij de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants (NBA).
 • Minimaal 4 jaar werkervaring als Accountant.

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl of neem contact op met Corporate Recruiter a.i. Ytzen Zeilstra. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 27 22 96 68 of mail naar ytzen.zeilstra@flynth.nl Neemt Ytzen niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 76 43 en stel daar je vragen. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatieknop.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.