Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Corporate Recruiter Zuid-West Nederland

Afdeling: Staf afdelingen
Provincie: Utrecht
Plaats: Utrecht

Omschrijving

Als Corporate Recruiter bij Flynth zet je jouw enthousiasme en overtuigingskracht in om de beste collega's te werven en de business hierin te begeleiden.


Wat ga je doen?

Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het realiseren van de instroom voor onze locaties in Zuid-Nederland. Jouw vacatures gaan van starter tot zeer ervaren op hbo- en wo niveau. Je brengt proactief de wervingsvraag in kaart en stelt samen met de business ambitieuze doelen vast. Kortom, als Corporate Recruiter ga je:

 • Actief op zoek naar nieuwe collega's door te searchen via social media en het netwerk van collega's.
 • Selectiegesprekken voeren en assessments met kandidaten bespreken.
 • Arbeidsvoorwaarden bespreken en waar nodig hierin onderhandelen.
 • In gesprek met directie- en MT-leden om hen te adviseren over de instroom van nieuwe collega's.
 • Deelnemen aan verschillende projecten die met collega-recruiters worden afgestemd.

Flynth bied je de mogelijkheid om deels vanuit huis en deels vanuit één van onze Flynth-locaties te werken. Hierin maak je zelf een keuze. Uiteraard in overleg met je recruiter-collega’s. Al met al zijn er veel mogelijkheden!


Ons team bestaat uit vijf recruiters, een campusrecruiter, een assistent recruiter en een teamleider. Wij zijn een hecht en gezellig team dat hard werkt, maar ook zeker benieuwd zijn naar jouw weekend!

Tot slot is recruitment binnen Flynth volop in ontwikkeling. Binnen het recruitmentteam wordt daarom van je verwacht dat je een actieve bijdrage levert aan het optimaliseren van werkprocessen, het participeren in (verbeter)projecten en het versterken van de samenwerking zowel binnen het recruitmentteam als met de andere HR disciplines en de business.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Verder kun je onder meer rekenen op:

 • Een marktconform salaris.
 • Een contract voor bepaalde tijd voor 32 – 40 uur per week voor één jaar, bij wederzijds enthousiasme wordt dit na één jaar omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.
 • 32 vakantiedagen per jaar op basis van 40 uur.
 • Een premievrij pensioen, reiskostenregeling en een thuiswerkregeling.
 • Start@Flynth, ons onboardings programma tijdens je eerste jaar bij Flynth met trainingen en bijeenkomsten.
 • Een laptop en telefoon naar keuze die je ook privé mag gebruiken.

Maar bovenal werk je bij Flynth in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wie zoeken we?

Voor deze functie ben je niet alleen communicatief sterk, maar ben je ook een goede sparringpartner voor collega’s en externen. Je kunt goed praten, maar kan nog beter luisteren. Je bent oprecht geïnteresseerd in de ander. Wat breng je verder mee?

 • Je bent in het bezit van een hbo of wo diploma, bij voorkeur richting HRM.
 • Je hebt minimaal 7 jaar werkervaring als recruiter of in een soortgelijke functie.
 • Je deelt jouw tijd efficiënt in en kunt onder druk presteren en verliest daarbij het proces niet uit het oog.

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl of neem contact op met Corporate Recruiter Ytzen Zeilstra. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06-27229668. Neemt Ytzen niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 76 43 en stel daar je vragen. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatieknop.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.