Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Afstudeerstage Fiscaal

Afdeling: Student
Provincie: Drenthe
Plaats: Assen

Omschrijving

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor per september 2021 een:

Afstudeer stagiair Fiscaal

Voor 32 tot 40 uur per week

Flynth adviseurs en accountants is met ruim 1.600 medewerkers en zo’n vijftig locaties het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.


Wat ga je doen als afstudeer stagiair fiscaal?

Voor de nieuwe adviesgroep Fiscaal Advies zijn wij opzoek naar een WO-student Fiscale Economie of Fiscaal Recht die in de laatste fase van zijn opleiding zit. Als afstudeer stagiair zal je onder begeleiding van een internationaal actief opererende fiscalist, de volgende werkzaamheden verrichten:

  • Theoretische verdieping van het begrip feitelijke leiding op basis van Nederlandse – en Internationale regelgeving en jurisprudentie.
  • Praktische toepassing van het begrip feitelijke leiding door het verrichten van de volgende werkzaamheden:
    1. Ontwikkelen leaflet/ client checklist voor feitelijke leiding in Nederland voor buitenlandse investors/ ondernemers.
    2. Ontwikkelen workpaper voor intern gebruik, inhoudende welke formaliteiten en acties gedaan moeten worden voor feitelijke leiding voor verschillende belastingwetten.
    3. Ontwikkelen workpaper voor intern gebruik voor emigrerende dga’s met aanhouding NL BV t.a.v. gevolgen feitelijke leiding.
    4. Ontwikkelen vaktechnisch document voor audit/fiscale expertise groep inzake substance vereisten en gevolgen bij niet voldoen substance vereisten.


Waarom Flynth?

Stage lopen bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om je te ontwikkelen. Wat ons bijzonder maakt, is dat wij de professionaliteit van een groot kantoor weten te combineren met de persoonlijke betrokkenheid van een klein kantoor. Ideaal voor een aanstormende, getalenteerde accountant of adviseur zoals jij. Iemand met een gezonde ambitie die graag het verschil maakt voor klanten, de maatschappij, maar ook voor zichzelf. En, ook niet onbelangrijk, wij houden weliswaar van een gezonde ambitie, maar vinden ook dat deze in balans moet zijn met je privéleven. Tijdens je stage kan je intensieve begeleiding verwachten.

Vereisten

Wie zoeken wij?

Zit je in de afstudeerfase van een WO opleiding voor de studierichting Fiscale Economie of Fiscaal Recht? En heb jij interesse in een afstudeerstage per September 2021? Ben je communicatief vaardig, leergierig en durf je kritische vragen te stellen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!


Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen?

Neem dan contact op met onze campus recruiter Mimi Louissaint. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 20 03 10 77. Neemt Mimi niet op? Bel dan naar 088 236 7643. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton.


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.