Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Medewerker Financiële Administratie

Afdeling: Ondersteuning
Plaats: Drachten

Omschrijving

Bij Flynth zorg jij dat facturatie juist en efficiënt verloopt.


Wat ga je doen?

Als medewerker financiële administratie ondersteun je de opdrachtverantwoordelijke met de facturatie. Je maakt facturen op aan de hand van gewerkte uren en geleverde diensten. Hierbij weet je altijd wat de context en het belang voor de klant én Flynth is. Kortom als medewerker financiële administratie ga je:

 • facturen opmaken in samenspraak met de opdracht verantwoordelijke (accountant of adviseur);
 • gemaakte afspraken met de klant controleren en afwijkingen afstemmen met de opdracht verantwoordelijke.

Bij Flynth adviseurs en accountants, standplaats Joure, werken we in een team van enthousiaste collega’s aan de facturatie. Onze klanten zijn veelal ondernemers in het mkb en in de agrarische sector. Om kennis te delen, van elkaar te leren en samen te groeien, zijn we veel in contact met verschillende collega’s. We werken deels vanuit huis en deels op kantoor. Jouw standplaats is Joure, maar het kan ook voorkomen je locatie overschrijdend werkt.


Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Verder kun je onder meer rekenen op:

 • Een marktconform salaris.
 • Een contract voor bepaalde tijd voor 32 – 40 uur per week voor één jaar, bij wederzijds enthousiasme wordt dit na één jaar omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.
 • 30 vakantiedagen per jaar op basis van 40 uur.
 • Een premievrij pensioen, reiskostenregeling en een thuiswerkregeling.
 • Start@Flynth, ons onboardingprogramma tijdens je eerste jaar bij Flynth met trainingen en bijeenkomsten.
 • Je eigen performance coach.
 • Een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.

Maar bovenal werk je bij Flynth in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wie zoeken we?

Voor deze functie ben je accuraat en cijfergericht. Je werkt immers aan een proces dat accuraat en correct moet verlopen. Daarnaast ben je ook een teamspeler en communicatief vaardig. Hierdoor schakel je gemakkelijk met collega’s én klanten. Verder heb je voor deze baan:

 • een mbo+ werk- en denkniveau en een goed analytisch vermogen;
 • jij hebt kennis van, en ervaring met, facturatieprocessen (pré).


Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl of neem contact op met corporate recruiter Phylicia Akkermans. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 518 99 179 of mail naar phylicia.akkermans@flynth.nl. Neemt Phylicia niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 76 43 en stel daar je vragen. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatieknop.

Vacatures

Vacatures

Is dit geen passende vacature voor jou? Bekijk alle andere vacatures en vind de vacature die bij jou past.
Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.