Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Senior Belastingadviseur

Afdeling: Fiscaal Advies
Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Ridderkerk

Omschrijving

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de locaties Rotterdam/Ridderkerk en Zoetermeer een:

Senior Belastingadviseur

voor 32-40 uur per week


Ben jij een specialist met hart voor het midden- en kleinbedrijf? Dan is Nederlands grootste adviseur voor het mkb op zoek naar jou.


Wat ga je doen als senior belastingadviseur bij Flynth?
Als senior belastingadviseur bij Flynth werk je voor klanten in het midden- en kleinbedrijf. Samen met je collega’s vorm je een hecht team dat toegevoegde waarde levert aan onze cliënten. Je houdt je daarbij bezig met uitdagende fiscale adviesvraagstukken, bezwaarschriften en beroepsprocedures.
Je spreekt onze cliënten persoonlijk, adviseert hen zelfstandig en werkt mee aan de groei van onze klantenportefeuille. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor collega-belastingadviseurs en help je ze in hun ontwikkeling. Ook werk je nauw samen met accountants en andere adviseurs.

Waarom Flynth?

Flynth is jong, fris, overal dichtbij én Nederlands grootste in accountancy en advies. Wij bieden onze klanten de hoogste kwaliteit, maar vinden onze regionale en lokale aanwezigheid net zo belangrijk. Wij geven jou alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door opleidingen en carrière-advies. Jouw talent is ons uitgangspunt. Natuurlijk is je salaris passend, betalen wij je pensioen, kan je 32 dagen op vakantie en is de balans tussen werk en privé uitstekend. Je komt terecht in een ambitieus en dynamisch team, dat kwaliteit levert en persoonlijke betrokkenheid nooit uit het oog verliest.

Vereisten

Wie zoeken we?

Wij zoeken een belastingadviseur die het beste uit zichzelf én uit ons wil halen. Een ondernemende specialist die mee kan bewegen met de dynamische markt waarin wij werken. Je standplaats is Rotterdam/Ridderkerk, maar zult ook werkzaam zijn voor onze klanten die aangesloten zijn bij de locaties Zoetermeer of Breda. We zijn niet bang voor nieuwe ideeën, visies en initiatieven en worden er blij van als jij die meebrengt. Daarnaast heb je een afgeronde opleiding fiscaal recht en/of fiscale economie universitair niveau. En ben je bij voorkeur in het bezit van een RB / NOB titel. Ook heb je minimaal 7 jaar werkervaring en gebruik je je expertise om je klanten van het beste advies te kunnen voorzien.


Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met Corporate Recruiter Ytzen Zeilstra. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 27 22 96 68. Neemt Ytzen niet op? Bel dan naar 088 236 7643. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton.


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.