Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Junior Belastingadviseur

Afdeling: Fiscaal Advies
Provincie: Noord-Brabant
Plaats: Breda

Omschrijving

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de vestiging Breda een:

Junior Belastingadviseur

voor 32-40 uur per week

Ben jij een specialist met hart voor het midden- en kleinbedrijf? Dan is Nederlands grootste adviseur voor het mkb op zoek naar jou.


Wat ga je doen als Junior Belastingadviseur bij Flynth?
Als Junior Belastingadviseur bij Flynth werk je voor klanten in het midden- en kleinbedrijf. Je komt te werken in een team van fiscalisten die graag tijd maken om je te begeleiden en op te leiden tot zelfstandig adviseur.

Je werkzaamheden bestaan vooral uit:

  • het opstellen en reviewen aangiftes IB en VPB voor IB ondernemers en BV-structuren;
  • het voorbereiden van adviezen voor bijvoorbeeld bedrijfsherstructureringen, estate-planning, inkomensoptimalisering etc;
  • het voorbereiden van bezwaarschriften en beroepsprocedures;

Ook beantwoord je vragen van collega’s uit het adviseurs- en accountancyteam en heb je een signalerende functie. Zodra jij adviesbehoeften signaleert bespreek je deze direct met de belastingadviseur en zal je samen met de belastingadviseur het advies uitwerken.


Waarom Flynth?
Flynth is jong, fris, overal dichtbij én Nederlands grootste in accountancy en advies. Wij bieden onze klanten de hoogste kwaliteit, maar vinden onze regionale en lokale aanwezigheid net zo belangrijk. Wij geven jou alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door opleidingen en carrière-advies. Jouw talent is ons uitgangspunt. Natuurlijk is je salaris passend, betalen wij je pensioen, kan je 30 dagen op vakantie en is de balans tussen werk en privé uitstekend. Je komt terecht in een ambitieus en dynamisch team, dat kwaliteit levert en persoonlijke betrokkenheid nooit uit het oog verliest.

Vereisten

Wie zoeken we?

Wij zoeken een Junior Belastingadviseur met minimaal drie jaar werkervaring die het beste uit zichzelf én uit ons wil halen. Daarnaast heb je een afgeronde opleiding fiscaal recht en/of fiscale economie op universitair niveau.

Een ondernemende specialist die komt te werken op de locatie Breda en tevens klanten gaat bedienen voor onze locatie in Ridderkerk of Rotterdam. Je bent iemand die mee kan bewegen met de dynamische markt waarin wij werken. We zijn niet bang voor nieuwe ideeën, visies en initiatieven en worden er blij van als jij die meebrengt.


Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met Corporate Recruiter Ytzen Zeilstra. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 27 22 96 68. Neemt Ytzen niet op? Bel dan naar 088 236 7643. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton.


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.