Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Medior/ Senior Belastingadviseur Vpb

Afdeling: Fiscaal Advies
Provincie: Utrecht
Plaats: Utrecht

Omschrijving

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de fiscale adviespraktijk (standplaats Utrecht) een

(medior/senior) Belastingadviseur Vpb

voor 32-40 uur per week

Ben jij een ervaren Vpb specialist? Dan is Nederlands grootste adviseur voor het mkb op zoek naar jou.


Wat ga je doen als belastingadviseur Vpb bij Flynth?

Als belastingadviseur Vpb bij Flynth maak je deel uit van de nationale en internationale Vpb adviespraktijk. Samen met je collega’s vorm je een hecht team dat toegevoegde waarde levert aan onze cliënten. Jij houdt je daarbij bezig met uitdagende Vpb vraagstukken, bezwaarschriften en beroepsprocedures. Je bedient zelfstandig klanten en je draagt ook je steentje bij aan het uitbreiden van de klantenportefeuille voor onze sterk groeiende internationale adviespraktijk. De klanten zijn verspreid over het hele land (en daarbuiten). Flexibiliteit wat betreft woon- en standplaats in de regio is mogelijk. Tegenwoordig werken we voor een belangrijk deel digitaal, maar gezien het werkgebied behorend bij de functie, is reisbereidheid voor deze functie wel een absolute must.


Waarom Flynth?

Flynth is jong, fris, overal dichtbij én Nederlands grootste in accountancy en advies. Wij bieden onze klanten de hoogste kwaliteit, maar vinden onze regionale en lokale aanwezigheid net zo belangrijk. Wij geven jou alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door opleidingen en carrière-advies. Jouw talent is ons uitgangspunt. Natuurlijk is je salaris passend, betalen wij je pensioen, kan je 32 dagen op vakantie en is de balans tussen werk en privé uitstekend. Je komt terecht in een ambitieus en dynamisch team, dat kwaliteit levert en persoonlijke betrokkenheid nooit uit het oog verliest.

Vereisten

Wie zoeken we?

Wij zoeken een ervaren belastingadviseur Vpb die het beste uit zichzelf én uit ons wil halen. Een ondernemende specialist die mee kan bewegen met de dynamische markt waarin wij werken. We zijn niet bang voor nieuwe ideeën, visies en initiatieven en worden er blij van als jij die meebrengt. Daarnaast heb je een afgeronde opleiding fiscaal recht en/of fiscale economie op universitair niveau met een afgeronde beroepsopleiding RB of NOB. Ook heb je minimaal zes jaar relevante werkervaring en gebruik je je expertise om je klanten van het beste advies te kunnen voorzien. Als representant van de fiscale adviespraktijk ben jij in staat snel het vertrouwen van onze klanten en collega’s te winnen en ben je naast analytisch sterk, ook proactief, creatief, pragmatisch en commercieel vaardig. Je hebt inmiddels binnen de Vpb adviespraktijk een succesvol track-record opgebouwd.


Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met Corporate Recruiter Ytzen Zeilstra. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 27 22 96 68. Neemt Ytzen niet op? Bel dan naar 088 236 7643. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton.


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.