Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Bedrijfsadviseur Agro (32-40 uur)

Afdeling: Bedrijfsadvies Agro
Provincie: Noord-Holland
Plaats: Heerhugowaard

Omschrijving


Bij Flynth zet jij jouw agrarische kennis actief in, jij adviseert de agrarisch ondernemer in de melkveehouderij.


Wat ga je doen?

Als bedrijfsadviseur voer je op het niveau van de ondernemer op de juiste toon het gesprek. Je bent in staat om ondernemers, met name in de melkveehouderij, te helpen in de verdere toekomst hun onderneming nog succesvoller te maken. Kortom als bedrijfsadviseur ga je:

 • Ondernemers uit je eigen klantenportefeuille adviseren en begeleiden.
 • Advies geven aan ondernemers bij onder meer financieringsvraagstukken, ondernemingsplannen en bedrijfskundige vraagstukken.
 • Bijdragen aan het verbeteren van de resultaten van onze klanten.

Bij Flynth adviseurs en accountants, standplaats Heerhugowaard, werken we met een team van bedrijfsadviseurs. Om kennis te delen, van elkaar te leren en samen te groeien, zijn we veel in contact met verschillende collega’s. Wij gaan veel op pad richting onze klanten, werken deels vanuit huis en deels op kantoor. Onze klanten zijn veelal bedrijven in de agrarische sector, met name de melkveehouderij.

Ga je aan de slag in ons team van bedrijfsadviseurs dan kom je in een professioneel en betrokken team dat jou uitdaagt en waarin jij, met jouw kennis, ondernemers kunt laten groeien.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Verder kun je onder meer rekenen op:

 • Een marktconform salaris.
 • Een contract voor bepaalde tijd voor 32 – 40 uur per week voor één jaar, bij wederzijds enthousiasme wordt dit na één jaar omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.
 • 30 vakantiedagen per jaar op basis van 40 uur.
 • Een premievrij pensioen en reiskostenregeling.
 • Start@Flynth, ons onboardings programma tijdens je eerste jaar bij Flynth met trainingen en bijeenkomsten.
 • Je eigen performance coach.
 • Een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.

Vereisten

Wie zoeken we?

Voor deze functie ben je niet alleen analytisch sterk maar heb je ook commercieel gevoel en ziet kansen. Je werkt immers met klanten. Verder heb je voor deze baan:

 • Een afgeronde hbo-opleiding in de agrarische sector of bedrijfskunde (bijvoorbeeld HAS Hogeschool, Van Hall Larenstein of Aeres Hogeschool).
 • Affiniteit met de agro sector (melkveehouderij) of een agro achtergrond van huis uit.
 • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring.

Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl of neem contact op met Corporate Recruiter a.i. Yvette Scheltinga. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 46 28 75 63 of mail naar yvette.scheltinga@flynth.nl Neemt Yvette niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 76 43 en stel daar je vragen. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatieknop.Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.