Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Meewerkstage Fiscaal

Afdeling: Student
Provincie: Flevoland
Plaats: Dronten

Omschrijving

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor Cluster Zuiderzee (standplaats Dronten) een:

Stagiair Fiscaal Advies

Voor 32tot 40 uur per week


Flynth adviseurs en accountants is met ruim 1.600 medewerkers en zo’n vijftig locaties het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.


Een greep uit je dagelijkse werkzaamheden:

  • Verzorgen simpele aangiften IB particulieren
  • Controle aanslagen IB, VPB en Schenkbelasting
  • Verzorgen aangiften schenkbelasting en opstellen verklaring van schenking
  • Verzorgen enkelvoudige aangiften VPB
  • Lichte uitzoek- en adviesklussen
  • Behulpzaam bij opstellen conceptovereenkomsten
  • Brieven voornemen tot afwijking aangiften behandelen
  • Lichte bezwaarschriften verzorgen
  • Nabellen klanten MijnFlynth accordering


Waarom Flynth?

Stage lopen bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om je te ontwikkelen. Wat ons bijzonder maakt, is dat wij de professionaliteit van een groot kantoor weten te combineren met de persoonlijke betrokkenheid van een klein kantoor. Ideaal voor een aanstormende, getalenteerde accountant of adviseur zoals jij. Iemand met een gezonde ambitie die graag het verschil maakt voor klanten, de maatschappij, maar ook voor zichzelf. En, ook niet onbelangrijk, wij houden weliswaar van een gezonde ambitie, maar vinden ook dat deze in balans moet zijn met je privéleven. Tijdens je stage kan je intensieve begeleiding verwachten.

Vereisten

Wie zoeken wij?

Volg jij een hbo-opleiding richting Fiscale Economie? En heb jij interesse in een afstudeerstage of meewerkstage per September 2021? Ben je communicatief vaardig, leergierig en durf je kritische vragen te stellen? Woon je in de omgeving Dronten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!


Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met onze campus recruiter Mimi Louissaint. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 20 03 10 77. Neemt Mimi niet op? Bel dan naar 088 236 7643. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton.


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.