Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Assistent Accountant

Afdeling: Accountancy MKB
Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Naaldwijk

Omschrijving

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de vestiging Naaldwijk een:

Assistent Accountant

voor 32-40 uur per week


Ben jij een duale student met hart voor het midden- en kleinbedrijf? Dan is Nederlands grootste adviseur voor het mkb op zoek naar jou.


Wat ga je doen als assistent accountant bij Flynth?
Als assistent accountant bij Flynth werk je voor en met klanten. Je verwerkt financiële administraties van klanten en is het jouw taak om het cijfermatige gedeelte optimaal te verzorgen. Gevorderd assistent accountants zijn blij met jouw hulp als het gaat over om het samenstellen van jaarrekeningen en eenvoudige fiscale aangiftes. Kort samengevat ga je in deze functie dus de kneepjes van het vak leren en pas je jouw theoretische kennis die je op school leert direct toe in de praktijk!

Waarom Flynth?

Flynth is jong, fris, overal dichtbij én Nederlands grootste in accountancy en advies. Wij bieden onze klanten de hoogste kwaliteit, maar vinden onze regionale en lokale aanwezigheid net zo belangrijk. Wij geven jou alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door opleidingen en carrière-advies. Jouw talent is ons uitgangspunt. Natuurlijk is je salaris passend, betalen wij je pensioen, kan je 30 dagen op vakantie en is de balans tussen werk en privé uitstekend. Je komt terecht in een ambitieus en dynamisch team, dat kwaliteit levert en persoonlijke betrokkenheid nooit uit het oog verliest.

Vereisten

Wie zoeken wij?

Ben jij een duale student die als Assistent Accountant het beste uit zichzelf én uit ons wil halen, maar daarnaast ook de ambitie heeft om door te groeien? Voor drie dagen per week kom je ons team versterken en daarnaast volg je de hbo-opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie. Wij zoeken een ondernemende student die mee kan bewegen met de dynamische markt waarin wij werken. We zijn niet bang voor nieuwe ideeën, visies en initiatieven en worden er blij van als jij die meebrengt, graag zelfs!


Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met Corporate Recruiter Ytzen Zeilstra. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 27 22 96 68. Neemt Ytzen niet op? Bel dan naar 088 236 7643. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton.


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.