Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Medewerker Bureau Vaktechniek - Audit & Accountancy

Afdeling: Staf afdelingen
Provincie: Noord-Holland
Plaats: Amstelveen

Omschrijving

Medewerker Bureau Vaktechniek – Audit & Accountancy (32-40 uur)

Locatie landelijk


Jij hebt een passie voor vaktechniek in de accountancy en hebt de ambitie om je hier verder in te specialiseren. Nederlands grootste adviseur voor het mkb is op zoek naar jou.


Wat ga je doen?

Wij zoeken een nieuwe collega die het leuk vindt om zijn/haar kennis in te zetten voor de vakdiscipline accountancy en een bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling en het onderhoud van het kwaliteitsstelsel voor de andere dienstverlening binnen Flynth. De vakgebieden BIV en auditing zijn jou volstrekt niet vreemd! Als medewerker bureau vaktechniek bij Flynth werk je voor het Bureau Vaktechniek. In deze leuke functie :

 • Zet jij je kennis van processen en beheersingsmaatregelen in voor het ontwikkelen en onderhouden van het kwaliteitsstelsel voor de gehele Flynth organisatie, waarbij de vereisten vanuit de audit en accountancy regelgeving in het kwaliteitsstelsel worden verankerd
 • Ben je betrokken bij de uitvoering van strategische projecten binnen Flynth en werk je samen met andere stafafdelingen en de professionals in het veld
 • Houd je je bezig met de vaktechnische vraagstukken in de audit praktijk, o.a. ontwikkeling van de Flynth controle-aanpak en het kwaliteitsstelsel audit en het behandelen van consultaties.

Kortom een veelzijdige en dynamische rol waarbij wij de omgeving bieden om je op dit gebied verder te ontwikkelen.


Op het servicekantoor van Flynth adviseurs en accountants, gevestigd in Arnhem is het Bureau Vaktechniek gehuisvest. Zij adviseert en ondersteunt de organisatie bij het borgen van de (vaktechnische) kwaliteit van de dienstverlening. Wij doen dit met een team van 10 collega’s vanuit verschillende vakdisciplines die in 2019 vanuit de verschillende vakdisciplines zijn samengekomen in dit team. We zijn volop in ontwikkeling en hebben plaats voor een nieuwe collega.


Overigens maakt het ons niet zoveel uit waar jij woont want we zijn volledig ingericht op thuiswerken! Uiteraard wordt je wel op kantoor verwacht maar zeker niet iedere dag. 


Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Verder kun je onder meer rekenen op:

 • Een uitdagende functie tijd voor 32 – 40 uur per week
 • 32 vakantiedagen per jaar op basis van 40 uur
 • Een premievrij pensioen, mobiliteitsbudget en een thuiswerkregeling
 • Start@Flynth, ons on-boardingprogramma tijdens je eerste jaar bij Flynth met trainingen en bijeenkomsten
 • Je eigen performance coach
 • Een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken

Maar bovenal werk je bij Flynth in een fijne, collegiale werkomgeving, een ambitieus en dynamisch team, dat kwaliteit levert en persoonlijke betrokkenheid nooit uit het oog verliest.

Vereisten

Wie zoeken we?

Wij zoeken een nieuwe collega die het beste uit zichzelf én uit ons wil halen, die de opgedane kennis van BIV en auditing wil aanwenden voor het verhogen van de vaktechnische kwaliteit binnen onze organisatie.

Jij laat je het beste omschrijven als analytisch, communicatief vaardig, professioneel, samenwerker en resultaatgericht. Je hebt immers met een diversiteit aan mensen te maken en de inhoud moet worden vertaald naar een praktische werkwijze.

Verder heb je voor deze baan:

 • Idealiter ben je al klaar met de RA opleiding maar ben je nog onderweg in het postmaster traject dan zien wij jouw reactie ook met interesse tegemoet.
 • Minimaal 4 jaar ervaring opgedaan in de controlepraktijk.


Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl of neem contact op met Corporate Recruiter Martijn Sitsen. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 21 67 96 11 of mail naar martijn.sitsen@flynth.nl Neemt Martijn niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 76 43 en stel daar je vragen. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatieknop.Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.