Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Beleidsmedewerker accountancy (specialist verslaggeving)

Afdeling: Staf afdelingen
Dit is een vacature die op meerdere locaties ingevuld kan worden. Geef op het sollicitatieformulier de locatie of standplaats van jouw voorkeur aan.

Omschrijving

Jij hebt een passie voor verslaggeving en hebt de ambitie om je hier verder in te specialiseren. Nederlands grootste adviseur voor het mkb is op zoek naar jou.


Wat ga je doen?

Als specialist verslaggeving bij Flynth werk je voor het Bureau Vaktechniek. Als beleidsmedewerker accountancy ga jij:

 • consultaties over externe verslaggeving van zowel de samenstel- als de auditpraktijk behandelen;
 • een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de controle- en samenstelwerkprogramma’s;
 • invulling geven aan het verslaggevingsdeel van het interne vaktechnisch opleidingsprogramma Leren@Flynth.


Hoe ziet je werkplek eruit?

Op het servicekantoor van Flynth adviseurs en accountants, gevestigd in Arnhem is het Bureau Vaktechniek gehuisvest. Zij adviseert en ondersteunt de organisatie bij het borgen van de (vaktechnische) kwaliteit van de dienstverlening. Wij doen dit met een team van 10 collega’s vanuit verschillende vakdisciplines die in 2019 vanuit de verschillende vakdisciplines zijn samengekomen in dit team. We zijn volop in ontwikkeling en hebben plaats voor een nieuwe collega.


Overigens maakt het ons niet zoveel uit waar jij woont want we zijn volledig ingericht op thuiswerken. Je wordt wel op onze locatie in Arnhem verwacht maar zeker niet elke dag.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Verder kun je rekenen op:

 • een marktconform salaris;
 • een contract voor bepaalde tijd voor 32 – 40 uur per week voor één jaar, bij wederzijds enthousiasme wordt dit na één jaar omgezet in een contract voor onbepaalde tijd;
 • een premievrij pensioen, mobiliteitsregeling en een thuiswerkregeling;
 • 32 vakantiedagen op basis van 40 uur;
 • Start@Flynth, ons welkomstprogramma tijdens je eerste jaar bij Flynth met trainingen en bijeenkomsten;
 • studie- en opleidingsmogelijkheden, zowel intern als extern;
 • een persoonlijk ontwikkelingsprogramma met mooie perspectieven;
 • een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.

Maar bovenal werk je bij Flynth in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wie zoeken we?

Wij zoeken een beleidsmedewerker accountancy (specialist verslaggeving) die het beste uit zichzelf én uit ons wil halen. Verder heb je voor deze baan:

 • je RA-titel (maar ben je nog onderweg in het postmaster traject dan zien wij jouw reactie ook met interesse tegemoet);
 • minimaal 7 jaar ervaring opgedaan in de accountancy waarvan het grootste deel in de controlepraktijk;
 • affiniteit met verslaggeving en je wilt je hier verder in specialiseren;
 • ervaring met het geven van trainingen is zeker een plus.

Jij laat je het beste omschrijven als analytisch, communicatief vaardig, professioneel, teamspeler en resultaatgericht. Je hebt immers met een diversiteit aan mensen te maken en de inhoud moet worden vertaald naar een praktische werkwijze.


Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl of neem contact op met Corporate Recruiter Fleur Miltenburg. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 23 27 71 36. Neemt Fleur niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 76 43 en stel daar je vragen. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatieknop.


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Text/HTML

Vacatures

Vacatures

Is dit geen passende vacature voor jou? Bekijk alle andere vacatures en vind de vacature die bij jou past.
Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.