Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Senior Bedrijfsadviseur

Afdeling: Bedrijfsadvies MKB
Provincie: Overijssel
Plaats: Zwolle

Omschrijving

Als Bedrijfsadviseur bij Flynth zit je aan tafel bij de (MKB- en/of Agro) klant en duik jij moeiteloos complexe materie in. Je hebt een zesde zintuig voor de vraagstukken van je klant. 


Wat ga je doen? 

Je bent expert in het opbouwen en uitbouwen van relaties met klanten. Je levert vakinhoudelijke, onderbouwde adviezen die toegevoegde waarde leveren. Je bent in staat het goede gesprek met ondernemers te voeren en hen vanuit de behoeftes en (toekomstige) ontwikkelingen van het juiste advies te voorzien. Je hebt enerzijds een commerciële rol en anderzijds houd je je bezig met de financiële en bedrijfskundige vraagstukken. Ook zal je collega adviseurs coachen en leiding geven aan onze marktbewerking in de regio.  Kortom, als bedrijfsadviseur ga je:

 • financiële en bedrijfskundige kansen in kaart brengen en ondernemers wijzen op de risico's
 • ondernemers adviseren in werkbare oplossingen, te stellen prioriteiten en te ondernemen acties
 • een eigen klantenportefeuille beheren én uitbreiden
 • commercie en vakinhoud met elkaar verbinden, 
 • met je eigen leidinggevende ambities aan de slag

Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Verder kun je onder meer rekenen op:

 • Een marktconform salaris
 • Een contract voor bepaalde tijd voor 32 – 40 uur per week
 • 32 vakantiedagen per jaar op basis van 40 uur
 • Een premievrij pensioen, mobiliteitsbudget en een thuiswerkregeling
 • Start@Flynth, ons onboardings programma tijdens je eerste jaar bij Flynth met trainingen en bijeenkomsten.
 • Je eigen performance coach
 • Een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken

Maar bovenal werk je bij Flynth in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een collega die klanten via advisering toegevoegde waarde levert en actief bijdraagt aan de continue ontwikkeling van de dienstverlening. Je bent in staat om vanuit empathie verbinding te leggen. Je hebt minimaal 7 jaar relevante werkervaring in de Accountancy of advisering en ervaring met het aansturen van een team. Je bent in het bezit van een hbo-diploma richting Bedrijfskunde, Accountancy of de HAS. Je bent niet alleen analytisch sterk, maar staat ook commercieel goed je mannetje (of vrouwtje). Je ziet kansen, bent klantgericht en bovendien een echte teamspeler. Jij ziet werk en kansen!

Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met corporate recruiter Phylicia Akkermans. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 51 89 91 79. Neemt Phylicia niet op? Bel dan naar 088 236 7643. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton.


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.