Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Adviseur Deal Advies

Afdeling: Deal Advies
Provincie: Utrecht
Plaats: Amersfoort

Omschrijving

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de vestiging Amersfoort een:

Adviseur Deal Advies

40 uur per week


Flynth adviseurs en accountants is met ruim 1.600 medewerkers en zo’n vijftig locaties het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.


Wat doe jij?

Het Flynth Deal Advies-team is een enthousiast start-up team dat landelijk opereert, voornamelijk vanuit een centrale locatie in Amersfoort. Flynth Deal Advies adviseert in brede zin bij fusies en overnames.


Als Adviseur ben je betrokken bij alle fases van het overnameproces en bij de uitvoering van complexe transactie gerelateerde werkzaamheden. Je ondersteunt bijvoorbeeld aan- en verkooptrajecten, waarderingen, financierings- en due diligence-trajecten, voert financiële analyses uit op historische en toekomstgerichte cijfers. Ook maak je bedrijfsprofielen, (pitch)presentaties en opdrachtbrieven en doe je research bij het vinden van potentiële overname- en koopkandidaten.


Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Ga je aan de slag bij Flynth Deal Advies, dan kom je in een professioneel en betrokken team dat jou uitdaagt en waar je verantwoordelijk werk met vaktechnische inhoud krijgt. Behalve op een goed salaris kun je bij ons ook rekenen op een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar bovenal kun je bij ons werken in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.


Vereisten

Wie zoeken wij?

Jij hebt een afgeronde universitaire studie (technische) Bedrijfskunde of finance of vergelijkbaar en meer dan 3 jaar werkervaring in het bedrijfsleven. Bij voorkeur heb je kennis van transaction services en/of corporate finance. Je bent gedreven, resultaatgericht, nauwkeurig, analytisch en cijfermatig aantoonbaar sterk. Ook ben je een teamspeler, met uitstekende spreek- en schrijfvaardigheden in het Nederlands en Engels.


Nog even alles op een rij:

  • verantwoordelijk werk met vaktechnische inhoud
  • volop ontwikkelkansen
  • goede werk-privébalans
  • goed salaris
  • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, een premievrij pensioen, een leaseauto of aantrekkelijk mobiliteitsbudget, een smartphone en een laptop
  • een prettige werkomgeving met fijne collega’s

Geïnteresseerd?

Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl en neem contact op met Marlon Koeman. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 15 95 12 15. Neemt Marlon niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088-2367643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.