Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Senior Adviseur Deal Advies

Afdeling: Deal Advies
Provincie: Utrecht
Plaats: Amersfoort

Omschrijving

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de vestiging Amersfoort een:

Senior Adviseur Deal Advies

40 uur per week


Flynth adviseurs en accountants is met ruim 1.600 medewerkers en zo’n vijftig locaties het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.


Wat doe jij?

Het Flynth Deal Advies-team is een enthousiast start-up team dat landelijk opereert, voornamelijk vanuit een centrale locatie in Amersfoort. Flynth Deal Advies adviseert in brede zin bij fusies en overnames.

Als Adviseur ben je betrokken bij alle fases van het overnameproces en speel je een rol bij de uitvoering van complexe transactie gerelateerde werkzaamheden. Je bent de schakel tussen de medior en junior adviseurs en de klanten. Zo voer je aan- en verkooptrajecten uit, naast waarderingen, financierings- en due diligence-trajecten. Je voert financiële analyses uit op historische en toekomstgerichte cijfers, zoekt potentiële overname- en koopkandidaten, je pitcht en maakt voorstellen om opdrachtconversie te realiseren en begeleidt junior adviseurs en stagiairs.


Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Ga je aan de slag bij Flynth Deal Advies, dan kom je in een professioneel en betrokken team dat jou uitdaagt en waar je verantwoordelijk werk met vaktechnische inhoud krijgt. Behalve op een goed salaris kun je bij ons ook rekenen op een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar bovenal kun je bij ons werken in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wat vragen wij van je?

Jij hebt een afgeronde universitaire studie op financieel gebied, register valuator, of iets vergelijkbaars. Je hebt bovendien minimaal 8  jaar werkervaring. Bij voorkeur heb je kennis van transaction services en/of corporate finance. Je bent van nature commercieel actief en gedreven, resultaatgericht, nauwkeurig, analytisch en cijfermatig aantoonbaar sterk. Daarnaast heb je aantoonbare ervaring met fusies en overnames. Ook ben je een teamspeler, die in staat is om een team aan te sturen. Je beschikt over uitstekende spreek- en schrijfvaardigheden in het Nederlands en Engels.


Nog even alles op een rij:

  • verantwoordelijk werk met vaktechnische inhoud
  • volop ontwikkelkansen
  • goede werk-privébalans
  • goed salaris
  • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een een premievrij pensioen, een leaseauto of aantrekkelijk mobiliteitsbudget, een smartphone en een laptop
  • een prettige werkomgeving met fijne collega’s

Geïnteresseerd?

Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl en neem contact op met Marlon Koeman. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 15 95 12 15. Neemt Marlon niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088-2367643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.