Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Junior bedrijfsadviseur / Assistent accountant agro

Afdeling: Accountancy Agro
Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Alphen aan den Rijn

Omschrijving

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de vestiging Alphen aan den Rijn een:
Junior bedrijfsadviseur / Assistent accountant agro

voor 32-40 uur per week


Ben jij een specialist met hart voor de agro sector? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat ga je doen als assistent accountant/ medewerker bedrijfsadvies bij Flynth?

In deze functie combineer je eigenlijk het leukste van twee werelden. Bij Flynth werk je voornamelijk voor agro klanten. Je stelt jaarrekeningen op en je verzorgt fiscale aangiften, administratie, inkomens- en vermogensberekeningen. Je helpt je klanten om hun bedrijfsresultaten te verbeteren en analyseert aandachtspunten en sterke kanten van bedrijven. Maar daarnaast help je ook met adviezen op het gebied van mestboekhouding, fosfaatrechten, gecombineerde opgaven en de kringloopwijzer je klant verder, net zoals je je collega’s verder helpt door ze te assisteren.


Laat je agrarische hart spreken

Gaat jouw agrarisch hart sneller kloppen als je voor agrarische ondernemers mag werken? Flynth heeft een groot marktaandeel in de agrarische sector, met name in de melkveehouderij, tuinbouw, akkerbouw, varkensveehouderij en pluimveehouderij. Kortom: een uitstekende plek om jouw vakinhoudelijke expertise te combineren met je affiniteit voor de sector.


Waarom Flynth?

Flynth is jong, fris, overal dichtbij én Nederlands grootste in accountancy en advies. Wij bieden onze klanten de hoogste kwaliteit, maar vinden onze regionale en lokale aanwezigheid net zo belangrijk. Wij geven jou alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door opleidingen en carrière-advies. Jouw talent is ons uitgangspunt. Natuurlijk is je salaris passend, betalen wij je pensioen, kan je 30 dagen op vakantie en is de balans tussen werk en privé uitstekend. Je komt terecht in een ambitieus en dynamisch team, dat kwaliteit levert en persoonlijke betrokkenheid nooit uit het oog verliest.

Vereisten

Wie zoeken we?

Wij zoeken een medewerker bedrijfsadvies die zich wil ontwikkelen en daarnaast als assistent accountant het beste van twee werelden wil ervaren en die het beste uit zichzelf én uit ons wil halen. Een ondernemende starter of professional die mee kan bewegen met de dynamische markt waarin wij werken. We zijn niet bang voor nieuwe ideeën, visies en initiatieven en worden er blij van als jij die meebrengt. Contact onderhouden met klanten gaat jou gemakkelijk af. Je bent in het bezit van een hbo-diploma AHS (Agrarische Hogeschool of HAS) met bedrijfskunde, of accountancy met agro achtergrond.


Geïnteresseerd?

Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl en neem contact op met Marlon Koeman. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 15 95 12 15. Neemt Marlon niet op? Bel dan naar het algemene wervingsnummer 088 236 76 43 en stel daar je vragen. Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton

                                               Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.