Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Belastingadviseur

Afdeling: Fiscaal Advies
Provincie: Noord-Holland
Plaats: Amstelveen

Omschrijving

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor het cluster Randstad (standplaats Amstelveen) een:

Belastingadviseur

voor mimimaal 32 uur per week


Ben jij een ervaren fiscalist met hart voor het midden- en kleinbedrijf? Dan is Nederlands grootste adviseur voor het mkb op zoek naar jou.


Wat ga je doen als belastingadviseur bij Flynth?

Als ervaren belastingadviseur bij Flynth ben je altijd betrokken bij onze klanten. Je spreekt ze persoonlijk, adviseert hen zelfstandig en werkt mee aan een groei van onze klantenportefeuille. Je komt in aanraking met de uiteenlopende aspecten van de fiscale praktijk. Samen met de andere fiscalisten in het team zorg jij dat de fiscale praktijk wordt uitgebreid. Daarbij ben je ook verantwoordelijk voor het coachen van de collega’s en werk je samen met accountants en andere adviseurs. In het contact met je klanten luister je altijd scherp naar wat zij vragen. Daarnaast ben je ondernemend, en ook op regionaal niveau zoek je de samenwerking op met collega-belastingadviseurs.

Waarom Flynth?

Flynth is jong, fris, overal dichtbij én Nederlands grootste in accountancy en advies. Wij bieden onze klanten de hoogste kwaliteit en vinden onze regionale en lokale aanwezigheid belangrijk. Wij geven jou alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door opleidingen en carrière-advies. Jouw talent is ons uitgangspunt. Natuurlijk is je salaris passend, betalen wij je pensioen, kan je 32 dagen op vakantie en is de balans tussen werk en privé uitstekend. Je komt terecht in een ambitieus en dynamisch team, dat kwaliteit levert en persoonlijke betrokkenheid nooit uit het oog verliest.

Vereisten

Wie zoeken we?

Wij zoeken een belastingadviseur die het beste uit zichzelf én uit ons wil halen. Iemand die zelfstandig adviseert. Je bent accuraat en ambitieus, kritisch en actief. Een ondernemende fiscalist die mee kan bewegen met de dynamische markt waarin wij werken. We zijn niet bang voor nieuwe ideeën, visies en initiatieven en worden er blij van als jij die meebrengt. Daarnaast heb je een afgeronde opleiding fiscaal recht en/of fiscale economie op universitair niveau. Ook heb je minimaal acht jaar werkervaring, liefst nog wat meer, en gebruik je je expertise om je klanten van het beste advies te kunnen voorzien.


Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met Corporate Recruiter Marlon Koeman. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 1595 1215. Neemt Marlon niet op? Bel dan naar 088 236 7643. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton.

Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.