Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Controleleider Audit

Afdeling: Audit
Provincie: Limburg
Plaats: Venlo

Omschrijving

Flynth adviseurs en accountant zoekt voor de vestiging Venlo een:

Controleleider audit

voor 32-40 uur per week


Heb jij passie voor het midden- en kleinbedrijf? Dan is Nederlands grootste adviseur voor het mkb op zoek naar jou.


Wat ga je doen als controleleider audit bij Flynth?

Als controleleider audit bij Flynth werk je voor klanten in het midden- en kleinbedrijf en verzorg je wettelijke, statutaire en vrijwillige controles. Daarvoor ga je vaak bij je klanten op bezoek. Die persoonlijke benadering is belangrijk, omdat je je klanten zo beter leert kennen en begrijpen. Je bent verantwoordelijk voor een succesvolle afronding van de opdracht samen het een of meerdere collega’s en zorg je voor de planning, coördinatie en review van de controles. Jij bent het aanspreekpunt voor klanten en dus het gezicht van Flynth.


Waarom Flynth?

Flynth is jong, fris, overal dichtbij én Nederlands grootste in accountancy en advies. Wij bieden onze klanten de hoogste kwaliteit, maar vinden onze regionale en lokale aanwezigheid net zo belangrijk. In Venlo bedienen wij een grote diversiteit aan klanten, van handel, transport, productie en internationale klanten tot onderwijs en woningcorporaties.

Wij investeren in innovatie, werken data gedreven en gebruiken technologische innovaties, zoals data-analyse en procesmining.

Wij geven jou alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door opleidingen en carrière-advies. Jouw talent is ons uitgangspunt. Natuurlijk is je salaris passend, betalen wij je pensioen, kan je 30 dagen op vakantie en is de balans tussen werk en privé uitstekend. Je komt terecht in een ambitieus en dynamisch team, dat kwaliteit levert en persoonlijke betrokkenheid nooit uit het oog verliest.

Op de vestiging in Venlo heb je 22 audit collega’s en is er veel contact met de collega’s van de samenstel- en adviespraktijk. In totaal werken er ruim 50 collega’s op de vestiging Venlo.

Vereisten

Wie zoeken we?

Wij zoeken een controleleider audit die het beste uit zichzelf én uit ons wil halen. Een ondernemende specialist die mee kan bewegen met de dynamische markt waarin wij werken. We zijn niet bang voor nieuwe ideeën, visies en initiatieven en worden er blij van als jij die meebrengt.

Jij zit in de laatste fase van de opleiding tot Register Accountant (RA) of hebt deze net afgerond. Ook heb je minimaal 4 jaar werkervaring in de controlepraktijk, waarvan minimaal 1 jaar in een aansturende rol.


Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met Martijn Sitsen, corporate recruiter audit. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 -21 67 96 11. Neemt Martijn niet op? Bel dan naar 088 – 2367234. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.