Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Gevorderd Assistent Accountant Audit

Afdeling: Audit
Provincie: Limburg
Plaats: Venlo

Omschrijving

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de vestiging Venlo een:

Gevorderd assistent-accountant audit

voor 32 – 40 uur per week


Heb jij passie voor het midden- en kleinbedrijf? Dan is Nederlands grootste adviseur voor het mkb op zoek naar jou.


Wat ga je doen als gevorderd assistent-accountant audit bij Flynth?

Als gevorderd assistent-accountant audit bij Flynth werk je voor klanten in het midden- en kleinbedrijf. In Venlo bedienen wij een grote diversiteit aan klanten, van handel, transport, productie en internationale klanten tot onderwijs en woningcorporaties.

Jouw werkgebied is de totale financiële verantwoording van jouw controleplichtige klanten. Je bent een belangrijk onderdeel van het controleteam en je verzorgt wettelijke, statutaire en vrijwillige controleopdrachten. Je werkt dus veel bij klanten op locatie en je bent hun aanspreekpunt.


Waarom Flynth?

Flynth is jong, fris, overal dichtbij én Nederlands grootste in accountancy en advies. Wij bieden onze klanten de hoogste kwaliteit, maar vinden onze regionale en lokale aanwezigheid net zo belangrijk. Wij investeren in innovatie, werken data gedreven en gebruiken technologische innovaties, zoals data-analyse en procesmining.

Wij geven jou alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door opleidingen en carrière-advies. Jouw talent is ons uitgangspunt. Natuurlijk is je salaris passend, betalen wij je pensioen, kan je 30 dagen op vakantie en is de balans tussen werk en privé prima. Je komt terecht in een ambitieus en dynamisch team, dat kwaliteit levert en persoonlijke betrokkenheid nooit uit het oog verliest.

Op de vestiging in Venlo heb je 22 audit collega’s en is er veel contact met de collega’s van de samenstel- en adviespraktijk. In totaal werken er ruim 50 collega’s op de vestiging Venlo.

Vereisten

Wie zoeken we?

Wij zoeken een gevorderd assistent-accountant audit die het beste uit zichzelf én uit ons wil halen. Een ondernemende specialist die mee kan bewegen met de dynamische markt waarin wij werken. We zijn niet bang voor nieuwe ideeën, visies en initiatieven en worden er blij van als jij die meebrengt. Jij bent analytisch, nieuwsgierig, werk je graag samen en houd je van afwisseling.

Jij hebt je hbo-opleiding Accountancy afgerond en gaat starten met de opleiding tot Registeraccountant. Daarnaast heb je minimaal een jaar stagegelopen of relevante werkervaring opgedaan in de praktijk.


Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! Wij staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl.

Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met Martijn Sitsen, corporate recruiter audit. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 - 21 67 96 11 Neemt Martijn niet op? Bel dan naar 088 – 236 7234 Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton.


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.