Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Subsidieadviseur

Afdeling: Subsidie Advies
Provincie: Noord-Holland
Plaats: Amstelveen

Omschrijving

Flynth adviseurs en accountants zoekt landelijk een:

Subsidieadviseur

voor 32-40 uur per week


Flynth adviseurs en accountants is met ruim 1.600 medewerkers en zo’n zestig vestigingen het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.


Heb jij het in je een gedreven sparringpartner voor onze klanten te worden? Hen te helpen bij het ontdekken, ontwikkelen en verzilveren van nieuwe subsidiemogelijkheden? Zodat jij de klant echt verder helpt in zijn ontwikkeling? Dan zoekt Flynth jou!


Wat ga je doen als Subsidieadviseur bij Flynth?

Als subsidieadviseur ben jij voor je klant dé expert en het aanspreekpunt voor met name op gebied van innovatie en duurzaamheid. Je verkent, ontwikkelt en verzilvert deze mogelijkheden en adviseert erover. Daarvoor verdiep jij je inhoudelijk in alle ontwikkelingen binnen de agrarische sector. In deze sector gaat het vaak om ondernemers in bloembollen en glastuinbouw.  Je benadert de markt proactief en zoekt de samenwerking op met collega’s uit diverse disciplines. Je verzorgt voor de klant de uiteindelijke aanvraag en de begeleiding van het subsidieproject.


Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Ga je aan de slag bij ons team als subsidieadviseur, dan kom je in een professioneel en betrokken team dat jou uitdaagt en waarin jij ondernemers kunt laten ontwikkelen. De adviesgroep Subsidieadvies opereert landelijk en we werken dan ook veel samen. Het is dan ook vanzelfsprekend dat je klanten landelijk gaat bedienen. Je thuisbasis wordt kantoor Amstelveen. Behalve op een goed salaris kun je bij ons ook rekenen op een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar bovenal kun je bij ons werken in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wat vragen wij van je?

Je hebt een afgeronde hbo opleiding biotechnologie, plantenwetenschappen of biologie en minimaal 7 jaar werkervaring. Je bent stressbestendig en accuraat en werkt nauwkeurig. Daarnaast vind je het erg gemakkelijk om contacten te leggen en klantgericht te werken. Verder hebben innovatie, duurzame landbouw en voedselproductie bij voorkeur jouw interesse.


Geïnteresseerd?

Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl en neem contact op met Corporate Recruiter Ytzen Zeilstra. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 27 22 96 68. Neemt Ytzen niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 76 43 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.