Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Innovatie Adviseur Subsidie

Afdeling: Subsidie Advies
Provincie: Meerdere locaties
Plaats: Amstelveen

Omschrijving

Vind je het leuk om bedrijfsvraagstukken in de agrarische sector te ontleden en mee te denken met ondernemers over hoe zij hun bedrijf toekomstbestendig kunnen maken? Onze klanten te helpen bij het ontdekken, ontwikkelen en verzilveren van subsidiemogelijkheden? Dan ben jij mogelijk de adviseur die wij bij Flynth zoeken!


Wat ga je doen?

Als adviseur ben jij voor je klant dé expert en het aanspreekpunt op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Daarvoor verdiep jij je inhoudelijk in de ontwikkelingen binnen de agrarische sector. Je zult vooral het aanspreekpunt worden voor ondernemers in bloembollen en de (glas)tuinbouw. Je benadert de markt proactief en zoekt de samenwerking op met collega’s uit diverse disciplines.

Je werkzaamheden bestaan uit:

 • Ondernemers begeleiden bij ontwikkelen van duurzame productiemethoden, technische innovaties of bijvoorbeeld nieuwe rassen in de sierteelt.
 • Projectplannen opstellen en subsidietrajecten begeleiden.
 • De klant ontzorgen met de uiteindelijke aanvraag en de begeleiding van het subsidieproject.


Hoe ziet je werkplek eruit?

Bij Flynth werken we deels vanuit huis en deels op kantoor. Je hebt een vaste standplaats, maar je werkt locatie overstijgend. Je komt te werken in een landelijk team van 11 subsidieadviseurs waarin je gebruik maakt van elkaars kennis en ervaring om ondernemers te ondersteunen en te wijzen op kansen en uitdagingen om hun bedrijf beter en toekomstbestendig te maken. Je werkt daarnaast ook samen met onze accountants, fiscalisten, juristen en bedrijfsadviseurs.

Flynth heeft locaties door het hele land en daarmee zijn er altijd collega’s bij jou in de buurt die voor je klaar staan. Onze klanten bedien je natuurlijk niet alleen. Met zo’n 2.400 collega’s staan wij altijd klaar voor onze klant. Om kennis te delen, van elkaar te leren en samen te groeien, zijn we veel in contact met verschillende collega’s. Omdat we geen partnerstructuur hebben, kunnen we mede hierdoor investeren in de kwaliteit van onze dienstverlening en in de opleiding van onze medewerkers. Zo kunnen we samen altijd het beste advies aan onze klanten geven.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Verder kun je rekenen op:

 • een marktconform salaris;
 • een contract voor bepaalde tijd voor 32 – 40 uur per week voor één jaar, bij wederzijds enthousiasme wordt dit na één jaar omgezet in een contract voor onbepaalde tijd;
 • een premievrij pensioen, reiskostenregeling en een thuiswerkregeling;
 • 32 vakantiedagen op basis van 40 uur;
 • Start@Flynth, ons welkomstprogramma tijdens je eerste jaar bij Flynth met trainingen en bijeenkomsten;
 • studie- en opleidingsmogelijkheden, zowel intern als extern;
 • een persoonlijk ontwikkelingsprogramma met mooie perspectieven;
 • een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.

Maar bovenal werk je bij Flynth in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wat zoeken we?

Wij zoeken een collega die zich in kan leven in de praktijk en de uitdagingen van de ondernemer. Daarnaast heb je een sterk empathisch vermogen en goede communicatieve vaardigheden.

 • minimaal een afgeronde hbo-opleiding en bij voorkeur in de richting biotechnologie, plantenwetenschappen of biologie;
 • tenminste 4 jaar werkervaring;
 • affiniteit met innovatie, duurzame landbouw en voedselproductie.

Voor deze functie vind je het leuk om je in te leven in de praktijk en de uitdagingen van de agrarische ondernemer en hebt daarnaast sterk empathisch vermogen en goede communicatie vaardigheden. Je werkt immers met een verscheidenheid aan ondernemers samen. 

Voldoe je niet aan de vereisten en denk jij dat je een geschikte kandidaat bent? Solliciteer dan ook en overtuig ons in jouw motivatiebrief.

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem contact op met corporate recruiter Sam Hoogland. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 500 56 533. Neemt Sam niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 7643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!

Flynth en haar klanten stellen hoge eisen aan de betrouwbaarheid en integriteit van onze medewerkers. Daarom is een pre employment screening onderdeel van onze procedure.

Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven. 

#LI-SH1

Sollicitatie proces Flynth

Vacatures

Vacatures

Is dit geen passende vacature voor jou? Bekijk alle andere vacatures en vind de vacature die bij jou past.
Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.