Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Belastingadviseur in opleiding

Afdeling: Fiscaal Advies
Provincie: Overijssel
Plaats: Almelo

Omschrijving

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de Cluster Twente een:

Belastingadviseur in opleiding

Locatie Almelo/ Enschede
voor 32 tot 40 uur per week


Ben jij een specialist met hart voor het midden- en kleinbedrijf? Dan is Nederlands grootste adviseur voor het mkb op zoek naar jou.

Wat ga je doen als medewerker belastingadvies bij Flynth?

Flynth is op zoek naar een medewerker belastingadvies. Cluster Twente bedient vanuit haar kantoren te Enschede, Almelo en Ootmarsum klanten in het midden- en kleinbedrijf.

Als medewerker belastingadvies werk je direct onder de senior medewerker belastingadvies. Je stelt (complexe) fiscale aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting op. Je beantwoordt vragen van je collega’s uit het adviseursteam en het accountancyteam en je onderhoudt zelf de contacten met klanten. Daarnaast heb je ook een signalerende functie, zodra jij adviesbehoeften signaleert bespreek je deze direct met de senior medewerker belastingadvies.

Waarom Flynth?

Flynth is jong, fris, overal dichtbij én Nederlands grootste in accountancy en advies. Wij bieden onze klanten de hoogste kwaliteit, maar vinden onze regionale en lokale aanwezigheid net zo belangrijk. Wij geven jou alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door opleidingen en carrière-advies. Jouw talent is ons uitgangspunt. Natuurlijk is je salaris passend, betalen wij je pensioen, kan je 30 dagen op vakantie en is de balans tussen werk en privé uitstekend. Je komt terecht in een ambitieus en dynamisch team, dat kwaliteit levert en persoonlijke betrokkenheid nooit uit het oog verliest.

Vereisten

Wat vragen wij van je?

Wij zoeken een medewerker belastingadvies die het beste uit zichzelf én uit ons wilt halen. Heb jij een universitaire opleiding afgerond, of heb je een hbo diploma Fiscaal Recht of Fiscale Economie afgerond en ben je bereid een RB-opleiding te gaan volgen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken een collega die graag bij ons het fiscale vak in de praktijk verder wil leren, zich verder wil ontwikkelen of die al meerdere jaren ervaring heeft op dit gebied. Een collega die mee kan bewegen met de dynamische markt waarin wij werken.


Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan ​​op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl . Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met Phylicia Akkermans. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 51899179. Neemt Phylicia niet op? Bel dan naar 088 236 7643. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatieknop.


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.