Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Assistent Accountants (starter, gevorderd en ervaren)

Afdeling: Accountancy Agro
Provincie: Gelderland
Plaats: Groenlo

Omschrijving

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de Achterhoek diverse:

Assistent Accountants (starter, gevorderd en ervaren)

Locatie Lochem, Doetinchem en Groenlo
voor 24 tot 40 uur per week


Bij Flynth zet jij jouw agrarische kennis actief in, jij adviseert de agrarisch ondernemers in de regio.

Wat ga je doen als assistent accountant bij Flynth?

Als assistent accountant bij Flynth werk je voor en met klanten. Je verwerkt financiële administraties van klanten en is het jouw taak om het cijfermatige gedeelte optimaal te verzorgen. Gevorderd assistent accountants zijn blij met jouw hulp als het gaat over om het samenstellen van jaarrekeningen en eenvoudige fiscale aangiftes. Kort samengevat ga je in deze functie dus de kneepjes van het vak leren en pas je jouw theoretische kennis die je op school leert direct toe in de praktijk. Ook als je bijna in het heb zit bent van je Havodiploma en je een studie gaat volgen in de richting van accountancy ben je van harte welkom bij Flynth.

Als gevorderd assistent-accountant bij Flynth werk je voor klanten in de agrarische sector. Je stelt jaarrekeningen op en je verzorgt fiscale aangiften (BTW, VPB en IB), administratie, inkomens- en vermogensberekeningen. Je helpt je klanten om hun bedrijfsresultaten te verbeteren en analyseert aandachtspunten en sterke kanten van bedrijven. Jij helpt met adviezen je klant verder, net zoals je je collega’s verder helpt door ze te assisteren.

Als ervaren assistent-accountant bij Flynth werk je voor klanten in de agrarische sector. Je adviseert, evalueert en bespreekt jaarrekeningen en je verzorgt fiscale aangiften. Ook zet je de administratie van je klanten op. Je helpt ze om hun bedrijfsresultaten te verbeteren en analyseert aandachtspunten en sterke kanten van bedrijven. Jij helpt met adviezen je klant verder, net zoals je je collega’s verder helpt door ze te assisteren. Je werkt zelfstandig, maar je bent wel het aanspreekpunt voor je klanten, collega-accountants en adviseurs.


Waarom Flynth?

Flynth is jong, fris, overal dichtbij én Nederlands grootste in accountancy en advies. Wij bieden onze klanten de hoogste kwaliteit, maar vinden onze regionale en lokale aanwezigheid net zo belangrijk. Wij geven jou alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door opleidingen en carrière-advies. Jouw talent is ons uitgangspunt. Natuurlijk is je salaris passend, betalen wij je pensioen, kan je 30 dagen op vakantie en is de balans tussen werk en privé uitstekend. Je komt terecht in een ambitieus en dynamisch team, dat kwaliteit levert en persoonlijke betrokkenheid nooit uit het oog verliest.

Vereisten

Wat vragen wij van je?
Wij zoeken assistent-accountants die het beste uit zichzelf én uit ons wil halen. Een ondernemende specialist die mee kan bewegen met de dynamische markt waarin wij werken. We zijn niet bang voor nieuwe ideeën, visies en initiatieven en worden er blij van als jij die meebrengt. Je ben bezig of inmiddels in het bezit van een hbo-opleiding accountancy/bedrijfseconomie/HAS.

Wil je solliciteren op een senior functie, dan zijn wij op zoek naar iemand met dezelfde competenties als wat bij de (gevorderd) assistent-accountant wordt aangegeven met daarnaast kennis van Twinfield en/of Accountaview. Je hebt ervaring met risicogericht samenstellen en contact onderhouden met klanten gaat jou gemakkelijk af. Daarnaast heb je een hbo-diploma Accountancy, Bedrijfseconomie of vergelijkbare opleiding en minimaal 7 jaar werkervaring.

Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met corporate recruiter Phylicia Akkermans. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 51 899 179. Neemt Phylicia niet op? Bel dan naar 088 236 7643. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton.


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.