Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Medewerker Bedrijfsadvies agro

Afdeling: Bedrijfsadvies Agro
Provincie: Noord-Holland
Plaats: Heerhugowaard

Omschrijving

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de vestiging Heerhugowaard een:

Medewerker Bedrijfsadvies agro

voor 32-40 uur per week


Gaat jouw agrarisch hart sneller kloppen als je voor agrarische ondernemers mag werken? Flynth heeft een groot marktaandeel in de agrarische sector, met name in de melkveehouderij, tuinbouw en bloembollensector.


Wat ga je doen als medewerker bedrijfsadvies bij Flynth?

Als medewerker bedrijfsadvies ben je vooral bezig met het ondersteunen van ervaren bedrijfskundige adviseurs. Daarnaast onderhoud je contacten met klanten en ondersteun je die op diverse manieren. Bijvoorbeeld op het gebied van specifieke agro regelgeving en het opstellen van bedrijfsanalyses. Na een interne opleiding en begeleiding door ervaren adviseurs is het de bedoeling dat je op termijn een eigen klantenportefeuille gaat beheren.


Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Ga je aan de slag bij ons team van bedrijfsadviseurs, dan kom je in een professioneel en betrokken team dat jou uitdaagt en waarin jij ondernemers kunt laten groeien. Behalve op een goed salaris kun je bij ons ook rekenen op een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar bovenal kun je bij ons werken in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wat zoeken we?

Aangezien je werkzaam zal zijn in de agro sector zal onze voorkeur uitgaan naar iemand met een agro achtergrond en/of iemand die affiniteit heeft met de agro sector (melkveehouderij). Je hebt onlangs je hbo-opleiding afgerond of zit in je laatste studiefase (Hogere Landbouwschool/Hoger Agrarisch Onderwijs). Je bent niet alleen analytisch sterk, maar hebt ook commercieel gevoel. Je ziet kansen en bent klantgericht en bovendien een echte teamspeler die werk en kansen ziet.


Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl en neem contact op met Corporate Recruiter a.i. Yvette Scheltinga . Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 4016 3622. Neemt Yvette niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 76 43 en stel daar je vragen. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatieknop.


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.