Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Open sollicitatie stage bij Flynth

Afdeling: Student
Provincie: Meerdere locaties
Plaats: Landelijk

Omschrijving

Wil jij een stage of afstudeeropdracht bij ons doen? 

Reageer dan direct op deze open sollicitatie door op de sollicitatiebutton te klikken.


Wie is Flynth?
Flynth adviseurs en accountants stimuleert ondernemers en haar werknemers om het maximale uit zichzelf te halen. We voorzien onze klanten tijdig van relevante cijfers, geven advies en verlenen zekerheid op basis van de laatste inzichten vanuit de markt en wet- en regelgeving.


Wat ga je doen als stagiair bij Flynth?

Wil jij een stage of afstudeeropdracht bij ons doen? Als stagiair laten wij je met zo veel mogelijk verschillende projecten en teams kennismaken. Daarbij kun je rekenen op een intensieve begeleiding.


Werken in jouw regio
Geen regio in Nederland of er is wel een Flynth-vestiging. Voor jou een uitgesproken kans om in je eigen regio aan de slag te gaan. Zo kun jij voor lokale en regionale ondernemers het verschil maken in jouw eigen regio.

Vereisten

Waarom Flynth?

Stage lopen bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om je te ontwikkelen. Wat ons bijzonder maakt, is dat wij de professionaliteit van een groot kantoor weten te combineren met de persoonlijke betrokkenheid van een klein kantoor. Ideaal voor een aanstormende, getalenteerde accountant of adviseur zoals jij. Iemand met een gezonde ambitie die graag het verschil maakt voor klanten, de maatschappij, maar ook voor zichzelf. En, ook niet onbelangrijk, wij houden weliswaar van een gezonde ambitie, maar vinden ook dat deze in balans moet zijn met je privéleven.


Nog even alles op een rij:

  • intensieve begeleiding
  • volop ontwikkelkansen
  • professioneel én persoonlijk betrokken collega’s
  • goede werk-privébalans

Aan de slag!

Wil jij een stage of afstudeeropdracht bij ons doen? Dit kan op alle vakgebieden! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen?

Neem dan contact op met onze campus Recruiter Ilse Bevelander. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 12 97 29 84. Neemt Mimi niet op? Bel dan naar 088 236 7643. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton.


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Text/HTML

Vacatures

Vacatures

Is dit geen passende vacature voor jou? Bekijk alle andere vacatures en vind de vacature die bij jou past.
Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.