Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Projectmanager

Afdeling: Staf afdelingen
Provincie: Gelderland
Plaats: Arnhem

Omschrijving

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor het servicekantoor in Arnhem een:

Projectmanager

32/40 uur per week


Zelfstandig projecten leiden, successen vieren met collega's en een glimlach toveren op het gezicht van je klanten. Ben jij als projectmanager een echte spin in het web, gestructureerd en sterk in het creëren van draagvlak? Dan zit je goed bij Flynth!


Wat ga je doen als Projectmanager bij Flynth?

Als projectmanager ga je aan de slag in het team project- en portfoliomanagement. Dit bestaat uit een programma- en portfoliomanager, projectmanagers, projectmanagement ondersteuning en projectleiders uit de business. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten en leiden van projecten op het gebied van business en IT. Hierbij kun je denken aan systeemimplementaties, procesinrichting en -verbetering, digitaliseringsprojecten, infrastructuurprojecten en IT-rationalisatietrajecten. Je bewaakt de voortgang, de doorlooptijd, de kwaliteit en het budget van de projecten en je rapporteert aan de programma -en portfoliomanager. Je werkt landelijk, waarbij de meetings voornamelijk in Arnhem plaatsvinden. Wij bouwen aan onze toekomst met als stip aan de horizon een projectmanagementorganisatie. Help jij Flynth mee naar een hoger level te brengen?


Waarom Flynth?

Flynth is ambitieus, professioneel, overal dichtbij én Nederlands grootste dienstverlener in accountancy en advies voor mkb ondernemers. Wij bieden onze klanten de hoogste kwaliteit, maar vinden onze regionale en lokale aanwezigheid net zo belangrijk. Wij geven jou alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door opleidingen en carrière-advies. Jouw talent is ons uitgangspunt. Natuurlijk is je salaris passend, betalen wij je pensioen, kan je 32 dagen op vakantie en is de balans tussen werk en privé uitstekend. Je komt terecht in een ambitieus en dynamisch team, dat kwaliteit levert en persoonlijke betrokkenheid nooit uit het oog verliest.

Vereisten

Wie zoeken we?

Als (technisch) project- of verandermanager heb jij bij voorkeur een afgeronde hbo- of universitaire opleiding Technische Bedrijfskunde of Bedrijfskundige Informatica en minstens 9 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je staat graag met de voeten in klei en denkt mee over de invulling van je rol. Verder ben je in staat om grote en kleine projecten van idee tot aan realisatie volledig te managen. Dit doe je uiteraard samen met een team van collega's waarin de lijntjes kort zijn.

Je hebt affiniteit met het werken op het snijvlak van business en IT en ervaring met het aansturen van ontwikkelaars en leveranciers en met het werken volgens projectmanagementmethodieken zoals Prince2/ IPMA en Agile. Daarnaast heb je aantoonbare ervaring met de implementatie van ICT trajecten, bij voorkeur opgedaan bij een bank, verzekeraar of accountancy-advies organisatie. Je bent helemaal op de hoogte van de laatste trends op het gebied van ICT- en online ontwikkelingen (API’s, datamanagement, data-integratie) en hebt workshops gegeven en sessies begeleid.

Als projectmanager weet jij mensen te motiveren, beschik je over een flinke dosis overtuigingskracht en ben je initiatiefrijk. Jouw sociale en communicatieve vaardigheden zijn uitstekend, waardoor jij kunt schakelen tussen alle niveaus binnen onze organisatie.


Geïnteresseerd?

Bij Flynth staan we open voor alle mensen die kwaliteit en ambitie meebrengen. Wij zijn dan ook benieuwd wie jij bent. We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met onze corporate recruiter Marlon Koeman. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 1595 1215. Neemt Marlon niet op? Bel dan naar 088 236 7643. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton.


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.