Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Medewerker Facturatie

Afdeling: Staf afdelingen
Provincie: Utrecht
Plaats: Utrecht

Omschrijving

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de één van onze vestigingen een:

Medewerker Facturatie

Locatie Woerden, Utrecht, Geldermalsen of Almere

voor 32/40 uur per week


Ben jij een echte aanpakker en zorg je graag voor een snelle opvolging? Dan is Nederlands grootste adviseur voor het mkb op zoek naar jou.


Wat ga je doen als medewerker facturatie bij Flynth?


Als medewerker facturatie ondersteun je de opdrachtverantwoordelijke in het cluster met de facturatie. Dit houdt in dat je factureren opmaakt aan de hand van de gewerkte uren/diensten in samenspraak met opdrachtverantwoordelijke. Je controleert de gemaakte afspraken met de klant en stemt afwijkingen af met de opdrachtverantwoordelijke. Jij weet als geen ander prioriteiten te stellen, zodat de belangrijke zaken als eerst worden behandeld. Het gaat om een dynamische administratieve functie waarbij verwacht wordt dat je goed overzicht kan bewaren en een goed inzicht hebt in alle processen.Waarom Flynth?
Flynth is jong, fris, overal dichtbij én Nederlands grootste in accountancy en advies. Wij bieden onze klanten de hoogste kwaliteit, maar vinden onze regionale en lokale aanwezigheid net zo belangrijk. Wij geven jou alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door opleidingen en carrière-advies. Jouw talent is ons uitgangspunt. Natuurlijk is je salaris passend, betalen wij je pensioen, kan je 30 dagen op vakantie en is de balans tussen werk en privé uitstekend. Je komt terecht in een ambitieus en dynamisch team, dat kwaliteit levert en persoonlijke betrokkenheid nooit uit het oog verliest.

Vereisten

Wie zoeken we?
Wij zoeken iemand met minimaal mbo+ werk- en denkniveau. Iemand die cijfergericht en praktisch is ingesteld. We zijn niet bang voor nieuwe ideeën, visies en initiatieven en worden er blij van als jij die meebrengt. Je bent accuraat en ambitieus, kritisch en proactief. Daarnaast ben je een teamspeler en communicatief vaardig. Je beschikt over een groot analytisch vermogen en bent creatief. En, niet te vergeten: je hebt passie voor je vak en wilt je expertise graag omzetten in toegevoegde waarde voor onze klanten.

Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met Corporate Recruiter Marlon Koeman. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 15 95 12 15 Neemt Marlon niet op? Bel dan naar 088 236 7643. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton.


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.


Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.