Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Bedrijfsadviseur agro

Afdeling: Bedrijfsadvies Agro
Provincie: Flevoland
Plaats: Dronten

Omschrijving

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor cluster Zuiderzee (Urk, Emmeloord en Dronten) een:

Bedrijfsadviseur agro

voor 32-40 uur per week


Gaat jouw agrarisch hart sneller kloppen als je voor agrarische ondernemers mag werken? Flynth heeft een groot marktaandeel in de agrarische sector, met name in de melkveehouderij, tuinbouw, akkerbouw, varkensveehouderij en pluimveehouderij. 


Wat ga je doen als Bedrijfsadviseur bij Flynth?

Als bedrijfsadviseur bij Flynth ben je een adviseur die in staat is om op het niveau van de ondernemer het juiste gesprek op de juiste toon te kunnen voeren. Je bent in staat om ondernemers te helpen in de verdere toekomt hun onderneming succesvol te laten verlopen. Je beheert een eigen klanten portefeuille met klanten die voornamelijk werkzaam zijn in de agro sector. Enerzijds heb je een commerciële rol in het bedrijf en anderzijds houd je je bezig met financiële en bedrijfskundige zaken. 

Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Ga je aan de slag bij ons team van bedrijfsadviseurs, dan kom je in een professioneel en betrokken team dat jou uitdaagt en waarin jij ondernemers kunt laten groeien. Behalve op een goed salaris kun je bij ons ook rekenen op een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar bovenal kun je bij ons werken in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wat zoeken we?

Wij zijn op zoek naar een collega die binnen het team helder en duidelijk kan communiceren met minimaal 4 jaar relevante werkervaring.

Aangezien je werkzaam zal zijn in de agro sector zal onze voorkeur uitgaan naar iemand met een agro achtergrond en /of iemand die affiniteit heeft met de agro sector. Je bent in het bezit van een Hbo-diploma (HAS/ Bedrijfskunde). Je bent niet alleen analytisch sterk, maar staat ook commercieel goed je mannetje. Je ziet kansen en bent klantgericht en bovendien een echte teamspeler die werk en kansen ziet.


Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl en neem contact op met Corporate Recruiter a.i. Yvette Scheltinga . Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 4016 3622. Neemt Yvette niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 76 43 en stel daar je vragen. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatieknop.


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.