Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Senior adviseur ruimtelijke ontwikkeling en energie

Afdeling:
Provincie: Utrecht
Plaats: Utrecht

Omschrijving

 Sinds 1 januari is Bosch & van Rijn een onderdeel van Flynth adviseurs en accountant en zoekt voor de locatie Utrecht een:

Senior adviseur ruimtelijke ontwikkeling en energie 

voor 40 uur per weekBosch & van Rijn is hét adviesbureau voor duurzame energie en klimaatbeleid in Nederland. Of het nu gaat om vergunningen, onderzoek, omgevingscommunicatie, procesmanagement of beleidsontwikkeling. Ons team van deskundige en betrokken adviseurs ondersteunt overheden en bedrijven in alle stappen op weg naar gedragen duurzame energieprojecten en concreet gemeentelijk of regionaal klimaatbeleid.

Zie jij de verduurzaming van onze energie ook als één van de grote opgaven van deze tijd? En wil je hier een bijdrage aan leveren door te werken aan nieuwe en slimme ruimtelijke plannen voor duurzame energie? Samen met energiebedrijven, overheden, coöperaties, grondeigenaren en omwonenden? Reageer dan snel!


Waar ga je mee aan de slag?
Wij werken aan een verantwoorde groei van duurzame energie en het vergroten van maatschappelijke acceptatie. Onze opdrachten vragen steeds vaker een adviseur die strategisch meedenkt over plannen, complexe processen kan begeleiden en het gesprek met stakeholders (waaronder bewoners) voert. Daarom ga jij bijvoorbeeld aan de slag met:

  • Werken aan en adviseren over visie- en uitvoeringsplannen rond de duurzame opwek van energie;
  • Adviseren over en leiding geven aan ruimtelijke en/of milieutechnische beleidsplannen voor zonne- en windparken;
  • Begeleiden van participatietrajecten met omwonenden;
  • Uitwerking van en adviseren over de regionale energiestrategieën (RES 1.0) en de vertaalslag naar een gebiedsgerichte uitwerking;
  • Uitbouwen van ons netwerk van opdrachtgevers zoals gemeenten, provincies, waterschappen, energiebedrijven, coöperaties en projectontwikkelaars.

Vereisten

Wat voor collega zoeken wij (als uitbreiding van ons team)?

Wij zoeken een ervaren adviseur met een academische opleiding of werkniveau op het gebied van geografie, planologie, milieukunde, recht of vergelijkbaar. Iemand met ruime relevante werkervaring, bij voorkeur bij een adviesbureau en in de rol van procesmanager. Je bent initiatiefrijk, klantgericht, nauwkeurig en hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast kan je je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken in de Nederlandse taal.


Wat bieden wij jou?

Wij geven jou alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door opleidingen en carrière-advies. Jouw talent is ons uitgangspunt. Een informele werksfeer waarin je samen met collega’s en directie de bedrijfsstrategie bepaalt. Natuurlijk is je salaris passend, betalen wij je pensioen, kan je rekenen op een goed pakket aan vakantiedagen en is de balans tussen werk en privé uitstekend. Je komt terecht in een ambitieus en dynamisch team, dat kwaliteit levert en persoonlijke betrokkenheid nooit uit het oog verliest.


Geïnteresseerd?

Lees meer over ons op www.boschenvanrijn.nl en neem contact op met Saskia Moolhuijzen. 

Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 14 35 21 36. Neemt Saskia niet op? Bel dan naar het algemene nummer 030 677 64 66 en stel daar je vragen. Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton.


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.