Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Notarieel Juridisch Adviseur

Afdeling: Juridisch Advies
Provincie: Overijssel
Plaats: Zwolle

Omschrijving

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor onze vestiging Zwolle een:

Notarieel Juridisch Adviseur

voor 32/40 uur per week


Ben jij een specialist met hart voor het midden- en kleinbedrijf? Dan is Nederlands grootste adviseur voor het mkb op zoek naar jou.


Wat ga je doen als Notarieel Juridisch Adviseur bij Flynth?

Voor onze adviesgroep Juridisch Advies zijn we voor de locatie Zwolle op zoek naar een allround notarieel juridisch adviseur. Als juridisch adviseur ben je een belangrijke sparringpartner voor ondernemers én voor onze bedrijfs- en fiscaal adviseurs. Klanten weten jou te vinden, maar jij weet ook waar nodig collega's te betrekken in het werk. Je houdt je bezig met estate planning, personen- en familierecht, het schrijven van adviezen en het opstellen van akten en overige juridische documenten. Andere juridische werkzaamheden zijn ook mogelijk, maar dat is afhankelijk van je kennisgebieden, ervaring en wensen.

Affiniteit met het MKB / civiel recht is een pré.


Waarom Flynth?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Ga je aan de slag bij ons team van Juridisch Adviseurs, dan kom je in een professioneel en betrokken team dat jou uitdaagt en waarin jij ondernemers kunt laten groeien. De adviesgroep Juridisch Advies opereert landelijk en we werken dan ook veel samen. Het is dan ook zeker mogelijk dat je klanten gaat bedienen buiten kantoor Zwolle en de regio. Behalve op een goed salaris kun je bij ons ook rekenen op een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar bovenal kun je bij ons werken in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wie zoeken we?
Je hebt een afgeronde WO-opleiding Notarieel recht en/ of Rechtsgeleerdheid en minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Je bent breed georiënteerd en je voorkeur gaat met name uit naar personen- en familierecht eventueel aangevuld met ondernemingsrecht.

Je bent niet alleen analytisch sterk, maar staat ook commercieel goed je mannetje. Je ziet kansen en bent klantgericht en bovendien een echte teamspeler die werk en kansen ziet.


Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan ​​op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl . Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met corporate recruiter Phylicia Akkermans. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 51 899 179. Neemt Phylicia niet op? Bel dan naar 088 236 7643. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.