Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Juridisch Adviseur

Afdeling: Juridisch Advies
Provincie: Overijssel
Plaats: Zwolle

Omschrijving

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor onze vestiging Zwolle een:

Juridisch Adviseur

voor 32/40 uur per week


Flynth adviseurs en accountants is met ruim 1.600 medewerkers en zo’n zestig vestigingen het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.

Wat ga je doen:

Voor onze adviesgroep Juridisch Advies zijn we voor de vestiging Zwolle op zoek naar een allround juridisch adviseur. Als juridisch adviseur ben je een belangrijke sparringpartner voor ondernemers én voor de bedrijfsadviseurs en fiscaal adviseurs die hen bijstaan. Je stelt maatschaps- en samenwerkingsovereenkomsten op of beoordeelt deze. Daarnaast beoordeel je bedrijfsstructuren en richt je deze in. Hiervoor stel je alle mogelijke overeenkomsten op. Verder ben je betrokken bij bedrijfsoverdrachten: in dit kader stel je overeenkomsten op of beoordeelt deze en ben je betrokken bij mogelijke Due Diligence trajecten. Andere juridische werkzaamheden zijn ook mogelijk, maar dat is afhankelijk van je kennisgebieden, ervaring en wensen.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Ga je aan de slag bij ons team van Juridisch Adviseurs, dan kom je in een professioneel en betrokken team dat jou uitdaagt en waarin jij ondernemers kunt laten groeien. De adviesgroep Juridisch Advies opereert landelijk en we werken dan ook veel samen. Het is dan ook zeker mogelijk dat je klanten gaat bedienen buiten kantoor Zwolle en de regio. Behalve op een goed salaris kun je bij ons ook rekenen op een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar bovenal kun je bij ons werken in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wat vragen wij van je?

Je hebt afgeronde universitaire opleiding Rechtsgeleerdheid en minimaal 5 jaar relevante werkervaring (bij voorkeur Master Ondernemingsrecht). Je bent breed georiënteerd en je voorkeur gaat met name uit naar ondernemings- en contractenrecht.

Je bent niet alleen analytisch sterk, maar staat ook commercieel goed je mannetje. Je ziet kansen en bent klantgericht en bovendien een echte teamspeler die werk en kansen ziet.


Nog even alles op een rij:

  • Uitdagend team met juridisch adviseurs
  • volop ontwikkelkansen
  • goede werk-privébalans
  • goed salaris
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 32 vakantiedagen, mobiliteitsregeling, een iPhone en een laptop
  • een prettige werkomgeving met fijne collega’s


Geïnteresseerd?

Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl en neem contact op met Phylicia Akkermans. 

Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 51 89 91 79. Neemt Phylicia niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 76 43 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!


Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.