Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Belastingadviseur in opleiding

Afdeling: Fiscaal Advies
Provincie: Flevoland
Plaats: Urk

Omschrijving

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de Cluster Zuiderzee een:

Belastingadviseur in opleiding

Locatie Dronten, Emmeloord en Urk

voor 32 tot 40 uur per week


Ben jij een specialist met hart voor het midden- en kleinbedrijf? Dan is Nederlands grootste adviseur voor het mkb op zoek naar jou. Cluster Zuiderzee bediend vanuit haar kantoren te Dronten Emmeloord en Urk klanten in het (internationale) MKB en de visserij- en agrarische sector.


Wat ga je doen als belastingadviseur in opleiding bij Flynth?

In deze functie kan jij je verder gaan ontwikkelen tot Belastingadviseur en Agro/BTW specialist. In beginsel ga je je bezig houden met het verzorgen van de aangifte inkomsten- en vennootschapsbelasting voor klanten uit de regio en ondersteun jij collega's bij (lichte) adviesvraagstukken. Je gaat je specialiseren richting Agro en/of BTW en wordt hét aanspreekpunt binnen het team en voor klanten als het om Agro en/of BTW-vraagstukken gaat.

Waarom Flynth?

Flynth is jong, fris, overal dichtbij én Nederlands grootste in accountancy en advies. Wij bieden onze klanten de hoogste kwaliteit, maar vinden onze regionale en lokale aanwezigheid net zo belangrijk. Wij geven jou alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door opleidingen en carrière-advies. Jouw talent is ons uitgangspunt. Natuurlijk is je salaris passend, betalen wij je pensioen, kan je 32 dagen op vakantie en is de balans tussen werk en privé uitstekend. Je komt terecht in een ambitieus en dynamisch team, dat kwaliteit levert en persoonlijke betrokkenheid nooit uit het oog verliest.

Vereisten

Wie zoeken we?

Wij zoeken een belastingadviseur in opleiding die het beste uit zichzelf én uit ons wil halen. Een ondernemende specialist die mee kan bewegen met de dynamische markt waarin wij werken. We zijn niet bang voor nieuwe ideeën, visies en initiatieven en worden er blij van als jij die meebrengt.

Je hebt een afgeronde hbo of wo opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie. Je bent accuraat en ambitieus, kritisch en proactief. Daarnaast ben je een teamspeler en communicatief vaardig. Je beschikt over een groot analytisch vermogen en bent creatief. En, niet te vergeten: je hebt passie voor je vak en wilt je expertise graag omzetten in toegevoegde waarde voor onze klanten.


Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl en neem contact op met Corporate Recruiter a.i. Yvette Scheltinga . Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 4016 3622. Neemt Yvette niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 76 43 en stel daar je vragen. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatieknop.


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.