Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Medewerker Belastingadvies

Afdeling: Fiscaal Advies
Provincie: Flevoland
Plaats: Dronten

Omschrijving

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de Cluster Zuiderzee:

Medewerkers Belastingadvies (starter, gevorderd en ervaren)

Locatie Dronten, Emmeloord en Urk
voor 24 tot 40 uur per week


Ben jij een specialist met hart voor het midden- en kleinbedrijf? Dan is Nederlands grootste adviseur voor het mkb op zoek naar jou.


Wat ga je doen als medewerker belastingadvies bij Flynth?

Flynth is op zoek naar startende, gevorderde en ervaren medewerkers belastingadvies. Cluster Zuiderzee bediend vanuit haar kantoren te Dronten, Emmeloord en Urk klanten in het (internationale) mkb en de visserij- en agrarische sector.


Als startend medewerker belastingadvies wil je graag bij ons het fiscale vak in de praktijk ontdekken. Je zult je vooral bezighouden met het samenstellen van de aangiften ib en VPB.


Als gevorderd medewerker belastingadvies werk je direct onder de ervaren medewerker belastingadvies. Je stelt (complexe/internationale) fiscale aangiften ib en VPB op en de fiscale jaarstukken van ondernemers. Je beantwoordt vragen van je collega’s uit het adviseursteam en het accountancyteam en je onderhoudt zelf de contacten met je klanten. Daarnaast heb je ook een signalerende functie, zodra jij adviesbehoeften signaleert bespreek je deze direct met jouw teamleider.


Als ervaren medewerker belastingadvies ben je de rechterhand van de belastingadviseur. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de (complexe/internationale) aangiften ib en VPB. Je stelt bezwaarschriften op en signaleert adviesmogelijkheden. Deze bespreek je met de belastingadviseur. Daarnaast begeleidt je startende en gevorderde medewerkers belastingadvies.

Waarom Flynth?

Flynth is jong, fris, overal dichtbij én Nederlands grootste in accountancy en advies. Wij bieden onze klanten de hoogste kwaliteit, maar vinden onze regionale en lokale aanwezigheid net zo belangrijk. Wij geven jou alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door opleidingen en carrière-advies. Jouw talent is ons uitgangspunt. Natuurlijk is je salaris passend, betalen wij je pensioen, kan je 30 dagen op vakantie en is de balans tussen werk en privé uitstekend. Je komt terecht in een ambitieus en dynamisch team, dat kwaliteit levert en persoonlijke betrokkenheid nooit uit het oog verliest.

Vereisten

Wat vragen wij van je?

Wij zoeken een medewerker belastingadvies die het beste uit zichzelf én uit ons wil halen. Het belangrijkste is dat jij affiniteit hebt met fiscaliteit en beschikt over een afgeronde hbo of wo opleiding. Indien jij geen fiscale opleiding hebt gevolgd, ben je hiertoe wel bereid en is jouw doel om je RB-titel (registerbelastingadviseur) te behalen. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk collega’s die meebewegen met de dynamische markt waarin wij werken. Of je nou een starter, gevorderd of een ervaren medewerker belastingadvies bent, dat maakt ons niet uit. Wij leren jou het vak graag.


Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl en neem contact op met Corporate Recruiter a.i. Yvette Scheltinga . Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 4016 3622. Neemt Yvette niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 76 43 en stel daar je vragen. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatieknop.


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.