Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Assistent Accountant

Afdeling: Accountancy MKB
Provincie: Noord-Brabant
Plaats: Den Bosch

Omschrijving

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de vestiging Den Bosch een:
Assistent Accountant

voor 32-40 uur per week

Bij Flynth doe je in deze functie jouw (eerste) ervaringen op als Assistent Accountant. Je past direct jouw theoretische kennis die je op school leert als duaal student toe in de praktijk!


Wat ga je doen?

Als assistent accountant binnen het team Food & Retail ben je aanspreekpunt voor de accountants, bedrijfsadviseurs en ondernemers in de Food & Retail. Als starter ga jij de kneepjes van het vak leren en word je begeleidt door ervaren assistenten. Kortom, als assistent accountant ga je:

 • Door de klant digitaal ingestuurde facturen, kassa- en bankinformatie verwerken.
 • (Zelfstandig) tussentijdse financiële rapportages samenstellen.
 • Fiscale BTW - aangiftes verzorgen
 • Collega’s inschakelen als klanten specialistische kennis nodig hebben.

Wij zijn één van de locaties binnen Flynth die zich richt op een branche-benadering en zich oprecht een specialist mag noemen als het om supermarkten gaat. Onze klanten zijn supermarkt-ondernemers, verspreid over het hele land, van allerlei formules. Wij werken in een team van circa 25 collega’s, waaronder assistenten, accountants en (belasting)adviseurs. 


Ga je aan de slag in ons team van assistent accountants dan kom je in een divers team van enthousiaste starters tot ervaren assistent accountants, In dit team gaan wij te werk om vierwekelijks de cijfers aan te leveren aan supermarkt-ondernemers.


Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Verder kun je onder meer rekenen op:

 • Een marktconform salaris.
 • Een contract voor bepaalde tijd voor 32 – 40 uur per week voor één jaar, bij wederzijds enthousiasme wordt dit na één jaar omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.
 • 30 vakantiedagen per jaar op basis van 40 uur.
 • Een premievrij pensioen, reiskostenregeling en een thuiswerkregeling.
 • Start@Flynth, ons onboardings programma tijdens je eerste jaar bij Flynth met trainingen en bijeenkomsten.
 • Je eigen performance coach.
 • Een moderne laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.

Maar bovenal werk je bij Flynth in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.


Vereisten

Wie zoeken we?

Voor deze functie ben je niet alleen cijfermatig sterk maar ben je ook communicatief. Je werkt immers met cijfers én klanten. Wat breng je mee?

 • Je bent van plan te starten of net gestart met de studie Hbo Accountancy of Bedrijfseconomie.


Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl of neem contact op met Corporate Recruiter a.i. Ytzen Zeilstra. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 27 22 96 68 of mail naar ytzen.zeilstra@flynth.nl Neemt Ytzen niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 76 43 en stel daar je vragen. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatieknop.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.