Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Assistent Accountant Agro

Afdeling: Accountancy Agro
Provincie: Friesland
Plaats: Joure

Omschrijving

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de vestiging Joure een:

Assistent Accountant Agro
voor 40 uur per week


Met jouw kennis financiële rapportages opstellen en aanspreekpunt zijn voor de agrarische klanten in de regio. Assistent Accountant bij Flynth!


Laat je agrarische hart spreken

Flynth heeft een groot marktaandeel in de agrarische sector, met name in de melkveehouderij, tuinbouw, akkerbouw, varkensveehouderij en pluimveehouderij. Kortom: een uitstekende plek om jouw vakinhoudelijke expertise te combineren met je affiniteit voor de sector.


Wat ga je doen als ervaren assistent-accountant bij Flynth?

Als assistent accountant agro bij Flynth in Joure werk je voor klanten in met name de melkveehouderijsector. Je krijgt de verantwoordelijkheid voor je eigen klantenportefeuille en stelt (complexe) jaarrekeningen op voor de grotere agrarische bedrijven. Daarnaast verzorg je fiscale aangiften. Ook zet je de administratie van je klanten op en begeleid je hen in de stap naar digitalisering.
Daarnaast werk je nauw samen met je collega bedrijfsadviseur. Je houdt je collega op de hoogte van de aandachtpunten bij klanten en biedt ondersteuning. Natuurlijk ben je ook vraagbaak voor overige collega’s en helpt ze verder door ze te assisteren en te begeleiden. Als assistent accountant werk je zelfstandig, maar je bent wel het aanspreekpunt voor je klanten, collega-accountants en adviseurs.


Waarom Flynth?

Flynth is jong, fris, overal dichtbij én Nederlands grootste in accountancy en advies. Wij bieden onze klanten de hoogste kwaliteit, maar vinden onze regionale en lokale aanwezigheid net zo belangrijk. Wij geven jou alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door opleidingen en carrière-advies. Jouw talent is ons uitgangspunt. Natuurlijk is je salaris passend, betalen wij je pensioen, kan je 30 dagen op vakantie en is de balans tussen werk en privé uitstekend. Je komt terecht in een ambitieus en dynamisch team, dat kwaliteit levert en persoonlijke betrokkenheid nooit uit het oog verliest.

Vereisten

Wie zoeken we?

Een ondernemende specialist die mee kan bewegen met de dynamische markt waarin wij werken; de melkveehouderij. Je onderhoudt gemakkelijk contacten met klanten en vindt dat ook leuk. Je bent niet bang voor nieuwe ideeën, visies en initiatieven en wij worden er blij van als jij die meebrengt. Je bent bekend met de agrarische sector en spreekt de taal van de ondernemer. Daarnaast heb je een hbo-diploma, HAS veehouderij of bedrijfskunde of vergelijkbare opleiding en minimaal 4 jaar werkervaring als assistent accountant.


Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl en neem contact op met Corporate Recruiter a.i. Yvette Scheltinga . Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 4628 75 63. Neemt Yvette niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 76 43 en stel daar je vragen. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatieknop.
Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.