Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Expert Milieu

Afdeling: Rombou
Provincie: Overijssel
Plaats: Zwolle

Omschrijving

Rombou zoekt voor de hoofdvestiging in Zwolle een:

Expert Milieu
voor 32-40 uur per week


De hoofdvestiging van Rombou is te vinden in Zwolle, flexibiliteit wat betreft woon- en standplaats is mogelijk. Mocht jij dan ook buiten de regio woonachtig zijn, dan staan wij absoluut open voor jouw sollicitatie.Wat ga je doen als expert milieu?

Als expert milieu adviseer je, samen met collega’s, ondernemers bij de ontwikkeling van hun bedrijfslocatie. Het gaat in deze functie voornamelijk om advisering en aanvragen van vergunningen op het gebied van milieu en Wet natuurbescherming. Aanvullende kennis van ruimtelijke ordening is een pre. In deze functie is het belangrijk om met de ondernemer mee te denken over toekomstige ontwikkelingen en daarop te anticiperen.

Als expert milieu draag je zorg voor:

  • Het adviseren en begeleiden van ondernemers op het gebied van milieu en Wet natuurbescherming.
  • De uitwerking van aanvragen omgevingsvergunningen (milieu), vergunningen Wet natuurbeheer, meldingen AIM, m.e.r.-beoordelingen en milieueffectrapportages.
  • Samenwerking in een projectteam met onder andere bouwadviseurs, adviseurs RO en projectleiders binnen een project van ontwerp tot in gebruik name.


Waarom Rombou?

Rombou is dé expert op het gebied van locatieontwikkeling van agrarische bedrijven en het midden en klein bedrijf. We bieden een brede dienstverlening aan ondernemers op het gebied van: ruimtelijke ordening, milieu- en juridisch advies, ontwerp, architectuur en bouwbegeleiding. Rombou is sinds 2017 een 100% dochter van Flynth adviseurs en accountants. Flynth is marktleider in de financiële dienstverlening in het mkb en de agrarische sector. Via hun netwerk hebben wij sterke groei-ambities. Bij Rombou werken 28 enthousiaste en gedreven collega’s. Kom jij ons team versterken?


Wij geven jou alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door opleidingen en carrière-advies. Jouw talent is ons uitgangspunt. Natuurlijk is je salaris passend, betalen wij je pensioen, kan je 32 dagen op vakantie en is de balans tussen werk en privé uitstekend. Je komt terecht in een ambitieus en dynamisch team, dat kwaliteit levert en persoonlijke betrokkenheid nooit uit het oog verliest. 

Vereisten

Wie zoeken we?

Wij zoeken een expert milieu die het beste uit zichzelf én uit ons wil halen. Een ondernemende specialist die kan mee bewegen met de dynamische markt waarin wij werken. We zijn niet bang voor nieuwe ideeën, visies en initiatieven en worden er blij van als jij die meebrengt. Daarnaast heb jij de hbo-opleiding milieukunde of landbouw afgerond en je hebt minimaal 4 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.  Als Expert Milieu opereer je landelijk en het is dan ook vanzelfsprekend dat je klanten landelijk gaat bedienen.  Je bent een inhoudelijke (sterke) sparringpartner op het gebied van milieu en ruimtelijke ordening. Je bent flexibel, legt makkelijk contacten en hebt affiniteit met ondernemers in het buitengebied. Je schriftelijke vaardigheden en analytisch vermogen zijn uitstekend te noemen. 


Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Rombou als werkgever op http://www.rombou.nl/over-ons. Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met Corporate Recruiter Martijn Sitsen. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 21 67 96 11. Neemt Martijn niet op? Bel dan naar 088-2367643. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton.


Rombou. Het beste advies dat wij je kunnen geven.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.