Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Expert Ruimtelijke Ordening

Afdeling: Rombou
Provincie: Overijssel
Plaats: Zwolle

Omschrijving

Rombou zoekt voor de hoofdvestiging in Zwolle een:

Expert Ruimtelijke Ordening
voor 32-40 uur per week


De hoofdvestiging van Rombou is te vinden in Zwolle, flexibiliteit wat betreft woon- en standplaats is mogelijk. Mocht jij dan ook buiten de regio woonachtig zijn, dan staan wij absoluut open voor jouw sollicitatie.Wat ga je doen als expert Ruimtelijke Ordening?
Als expert Ruimtelijke Ordening adviseer je, samen met collega’s, ondernemers bij de ontwikkeling van hun locatie. Het gaat in deze functie voornamelijk om het uitwerken van de benodigde stukken voor ruimtelijke procedures. In deze functie is het belangrijk de planologische mogelijkheden goed in kaart te brengen en de optimale ontwikkelingsmogelijkheden te bepalen.


Als expert Ruimtelijke Ordening draag je zorg voor:

  • Bepalen uitgangspunten op het gebied van Ruimtelijke Ordening voor de ontwikkeling van een locatie.
  • De uitwerking van principeverzoeken, ruimtelijke onderbouwingen en bestemmingsplannen.
  • Coördinatie en implementatie van de benodigde onderzoeken.
  • Contact met opdrachtgever en bevoegd gezag.
  • Samenwerking in een projectteam met onder andere senior experts RO, experts Omgeving, bouwadviseurs en projectleiders binnen een project van ontwerp tot in gebruik name.


Waarom Rombou?

Rombou is dé expert op het gebied van locatieontwikkeling van agrarische bedrijven en het midden en klein bedrijf. We bieden een brede dienstverlening aan ondernemers op het gebied van: ruimtelijke ordening, milieu- en juridisch advies, ontwerp, architectuur en bouwbegeleiding. Rombou is sinds 2017 een 100% dochter van Flynth adviseurs en accountants. Flynth is marktleider in de financiële dienstverlening in het mkb en de agrarische sector. Via hun netwerk hebben wij sterke groei-ambities. Bij Rombou werken 28 enthousiaste en gedreven collega’s. Kom jij ons team versterken?


Wij geven jou alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door opleidingen en carrière-advies. Jouw talent is ons uitgangspunt. Natuurlijk is je salaris passend, betalen wij je pensioen, kan je 32 dagen op vakantie en is de balans tussen werk en privé uitstekend. Je komt terecht in een ambitieus en dynamisch team, dat kwaliteit levert en persoonlijke betrokkenheid nooit uit het oog verliest. 

Vereisten

Wie zoeken we?

Wij zoeken een expert Ruimtelijke Ordening die het beste uit zichzelf én uit ons wil halen. Een ondernemende specialist die kan mee bewegen met de dynamische markt waarin wij werken. We zijn niet bang voor nieuwe ideeën, visies en initiatieven en worden er blij van als jij die meebrengt. Daarnaast heb jij de hbo-opleiding planologie afgerond en je hebt minimaal 4 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Als Expert Ruimtelijke Ordening opereer je landelijk en het is dan ook vanzelfsprekend dat je klanten landelijk gaat bedienen. Je bent flexibel, legt makkelijk contacten en hebt affiniteit met ondernemers in het buitengebied. Je schriftelijke vaardigheden en analytisch vermogen zijn uitstekend te noemen. 


Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Rombou als werkgever op http://www.rombou.nl/over-ons. Wil je direct met ons in contact komen? Neem contact op met Corporate Recruiter Ytzen Zeilstra. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 27 22 96 68. Neemt Ytzen niet op? Bel dan naar 088 236 7643. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton.


Rombou. Het beste advies dat wij je kunnen geven.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.